Головна Новини Суспільство події Moderna перейменувала свою вакцину проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Moderna перейменувала свою вакцину проти коронавірусу

Наразі, таке рішення у компанії не коментують

24 червня 2021, 08:36
Поділіться публікацією:

Відома американська компанія перейменувала свій препарати проти коронавірусної інфекції. Відтепер її вакцина називатиметься Spikevax. Про це інформує Європейське агентство лікарських засобів.

Moderna перейменувала свою  вакцину проти коронавірусу

Відтепер вакцина матиме іншу назву (фото з відкритих джерел)

До цього повідомлення назвала вакцини була такою як і назва компанії, що її виробляє. Але виробники вирішили перейменувати свій препарат.

Наразі в компанії не коментують причину такого кроку.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що вакцини компаній Moderna та Pfizer викликали у молодих чоловіків хвороби серця.  Американський Центр контролю і профілактики захворювань промоніторив безпеку вакцин Pfizer і Moderna. У звіті йдеться, що вони викликають проблеми з серцем у чоловіків. Новину із таким заголовком опублікувало видання "Reuters"

Стало відомо, що молоді чоловіки після другої дози вакцини Pfizer і Moderna почали відчувати запалення серця. При цьому, автори матеріалу пишуть, що таких людей знайшлося більше, аніж очікували, посилаючись на звіт експертів Центру контролю і профілактики захворювань (CDC).
У США почали перевіряти та розслідувати безпеку вакцин після повідомлення МОЗ Ізраїлю щодо зв’язку виникнення захворювань у чоловіків після вакцинації Pfizer. У повідомленні йдеться, що деяких людей навіть госпіталізували до лікарні з проблемами серця, але у більшості пацієнтів симптоми  зникли. Після вакцинації у чоловіків від 12 до 24 років виникли кардіо-проблеми. В опублікованому матеріалі йдеться, що ці випадки почали траплятися  протягом одного тижня після отримання другої дози вакцини.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини