Головна Новини Суспільство події Модель OnlyFans заробляє тисячі доларів на день, прикрашаючи ялинки топлес
commentss НОВИНИ Всі новини

Модель OnlyFans заробляє тисячі доларів на день, прикрашаючи ялинки топлес

Модель OnlyFans прикрашає ялинки клієнтів по-новому

8 грудня 2023, 11:25
Поділіться публікацією:

Ставити ялинку на різдвяні свята – давня традиція, завдяки якій модель OnlyFans знайшла спосіб заробити гроші, прикрашаючи ялинки топлес для деяких своїх підписників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Dexerto".

Модель OnlyFans заробляє тисячі доларів на день, прикрашаючи ялинки топлес

Модель OnlyFans заробляє, прикрашаючи ялинку

У новому відео TikTok "sincerest_sammi", яка раніше заробила свої статки на послугах покоївки, розкрила подробиці своєї знахідки, як непогано заробити. Зайшовши в соціальні мережі та запитавши клієнтів із Флориди, чи потрібно їм прикрасити свої дерева, вона отримала понад 30 відповідей, що здивувало навіть її. Що ще смішніше, так це гроші, які вона заробляє в процесі.

За словами Семмі, вона очікувала, що ця ідея зацікавить лише пару людей, тому що у неї склалося враження, що більшість її шанувальників уже встановили свої ялинки.

"У мене навіть був один чоловік, у якого на задньому дворі стояла ялинка, яку він хотів зрубати сокирою!", — розповіла модель.

Семмі сказала, що вона вирішила брати за послуги покоївки топлес ту ж суму, що і зазвичай, — 300 доларів на годину, а з урахуванням чайових, схоже, Різдво у неї буде дуже "зеленим".

"Сьогоднішня сума за вивішування різдвяних прикрас топлес склала 3500 доларів!" — вигукнула вона, обмахуючись грошима, додавши, що 30% дістаються її охоронцеві за її захист.

Це не перший підробіток, який останнім часом приносить комусь великі гроші. В іншій вірусній історії чоловік заробив понад 400 доларів, пропонуючи незнайомцям пити пиво швидше, ніж він на одній із вечірок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики журналу Forbes представили список найоплачуваніших кінозірок жіночої статі в 2023 році. Якщо підсумувати всі гонорари, які заробили зіркові актриси за 2023 рік, вийде чимала сума.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини