Головна Новини Суспільство події Мобілізація не для всіх: як у “ПриватБанку” пояснили інформацію про бронювання 6500 чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Мобілізація не для всіх: як у “ПриватБанку” пояснили інформацію про бронювання 6500 чоловіків

У “ПриватБанку” не вказали кількість чоловіків, заброньованих від мобілізації до лав ЗСУ

13 грудня 2023, 15:10 comments1469
Поділіться публікацією:

Мобілізація в Україні набирає обертів — вже розпочалися візити представників ТЦК у спортивні клуби, санаторії, храми тощо. Однак в Україні є компанії, які бронюють на період воєнного стану чимало чоловіків.

Мобілізація не для всіх: як у “ПриватБанку” пояснили інформацію про бронювання 6500 чоловіків

Приватбанк. Фото: із відкритих джерел

Портал “Коментарі” 6 грудня направив офіційний запит в “ПриватБанк” щодо бронювання від мобілізації до Збройних Сил України щонайменше 6500 чоловіків.  Саме стільки, за словами блогера Михайла Шнайдера, працює чоловіків з бронюванням у державній фінансовій установі.

У “ПриватБанку” не стали відмовчуватися і спробували пояснити необхідність бронювання чоловіків. “Технічне обслуговування банківської мережі, поточний ремонт та безпечне транспортування і доставку готівки до відділень та банкоматів здійснюють працівники — чоловіки з урахуванням специфіки роботи (транспортування важкого обладнання, охорона інкасаторського транспорту)”, — йдеться у відповіді на журналістський запит.
 При цьому у фінансовій установі розповіли про великі обсяги роботи, яку виконують працівники. Також додали, що банківська інфраструктура та ІТ-банківські сервіси розробляються та підтримуються ІТ-спеціалістами банку, переважно чоловіками.

Варто зазначити, що у фінансовій установі не вказали, скільки чоловіків — працівників банку було заброньовано від мобілізації до Збройних Сил України.

“ПриватБанк працює виключно в рамках законодавства України та чинних в період воєнного стану норм та правил. Офіційно затверджене бронювання згідно з наказами Міністерства економіки мають співробітники критично важливих напрямків, зокрема, ті, які працюють задля забезпечення безперебійної роботи мережі в тому числі у містах та селах України, що знаходяться впритул до зони бойових дій”, — підсумували у фінансовій установі.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що народна депутатка закликала мобілізувати жінок на війну



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини