Головна Новини Суспільство події Міжнародний день захисту дітей: хто готовий зробити подарунки дітям, які залишилися без уваги батьків
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародний день захисту дітей: хто готовий зробити подарунки дітям, які залишилися без уваги батьків

Рух «Традиція і порядок» в Міжнародний день захисту дітей вирішило порадувати подарунками дітей-сиріт

1 червня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

В Україні налічується понад 30 тис. дітей-сиріт, які потребують уваги, любові й турботи. Напередодні Міжнародного дня захисту дітей портал "Коментарі" звернувся до двох десятків народних депутатів з пропозицією зробити дітям подарунки. Варто звернути увагу на те, що кожен нардеп отримує близько 10 млн грн на рік на представницькі витрати. У результаті ініціативу не підтримав жоден народний обранець.

Міжнародний день захисту дітей: хто готовий зробити подарунки дітям, які залишилися без уваги батьків

Подарунки для дітей-сиріт від Видавничого дому "Масаві"

Також видання зв'язалося з декількома депутатами місцевих рад у різних містах нашої країни, кожен з яких отримує 500 тис. грн на рік на представницькі витрати. Ці нардепи також не підтримали ініціативу.

Ініціативу підтримав рух "Традиція і Порядок". 31 травня активісти місцевого осередку організації відвідали Сумський обласний спеціалізований будинок дитини та передали туди найнеобхідніше: книги, дитяче харчування, засоби гігієни та іграшки.

Активісти руху "Традиція і Порядок" планують відвідати дітей-сиріт в різних містах України. Крім того, завдяки ініціативі Видавничого Дому "Масаві" і руху "Традиція і Порядок" понад 400 дітей по всій території нашої країни отримають у подарунок книги.

Раніше "Коментарі" писали, що значна частина дитячих іграшок на ринку України — небезпечна для здоров'я дітей. Майже 50% з усієї кількості товарів, що продаються у вітчизняних магазинах, заборонені в Європейському Союзі. За словами експерта, часто вироби, призначені для дітей, мають у своєму складі хімічні та шкідливі компоненти. Також експерт повідомила, як вибрати безпечну і нетоксичну іграшку для малюка. Перш за все, потрібно звернути увагу на деталі та зовнішній вигляд товару. Подивіться, як нанесена фарба, як закріплені деталі, яка маркування. Додатково можна запитати продавця про декларації на іграшку, походження, виробника. Дуже важливо, щоб вам надали чек до покупки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини