Головна Новини Суспільство події Митрополит Лаврентій розповів про що говорив Байден в Михайлівському соборі
commentss НОВИНИ Всі новини

Митрополит Лаврентій розповів про що говорив Байден в Михайлівському соборі

Священник розповів про розмову з президентом США Джо Байденом в Михайлівському соборі

20 лютого 2023, 14:24 comments1114
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Старший священник Української православної церкви митрополит Лаврентій розповів, що відбувалось в Михайлівському соборі під час візиту президента США до української церкви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Митрополит Лаврентій розповів про що говорив Байден в Михайлівському соборі

Джо Байден та митрополит Епіфаній. Фото з відкритих джерел

Архієпископ Української греко-католицької церкви митрополит Лаврентій спільно з предстоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм зустріли президента США Джо Байдена у Михайлівському соборі в центрі Києва. Під час розмови з митрополитом Лаврентієм американський президент запевнив, що Україна переможе у війні.

"Він заявив про бажання та впевненість, що США й надалі підтримуватимуть Україну. Разом із Зеленським він сказав, що не просто сподіваються, вони вірять у перемогу України. Вони переконані, що це станеться", — говорить митрополит Лаврентій.

За словами релігійного діяча Байден мав гарний настрій, а сирени повітряної тривоги прозвучали в момент, коли президент США покидав приміщення Михайлівського собору.

Митрополит Лаврентій розповів, що їх попередили про високопоставлений чиновників, які прибудуть до собору, проте не вказали хто це буде. Священник розповів президенту США історію про знищення храму в часи СРСР на що Байден відповів, що "що він близький до церкви, віруючий і має релігійну освіту".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США анонсував військову допомогу для України та санкції проти Росії.

Також "Коментарі" писали результати дослідження про те, чи підтримують українці перейменування Російської Федерації на Московію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини