Головна Новини Суспільство події Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО)

Також ветерани АТО хочуть побачити реальні санкції проти лідера "ОПЗЖ" Віктора Медведчука

25 червня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:








Як повідомляє інформаційне агентство ASPI, у п’ятницю, 25 червня, сотні ветеранів, волонтерів, націонал-патріотів та небайдужих активістів організували мітинг під стінами Офісу президента у Києві. За інформацією журналістів, зібрання заблокувало вулицю Банкову, вимагаючи відправити у відставку секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова.

Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО)

Ветерани АТО вимагали відставки секретаря РНБО. Фото: ASPI

Також протестувальники підкреслили своє бажання побачити реальні санкції проти партії "ОПЗЖ" та притягнення її лідера Віктора Медведчука до кримінальної відповідальності.

"Протягом останніх місяців РНБО та її секретар Олексій Данілов постійно потрапляють у скандали, через що його ми вважаємо "кремлівським агентом". Засідання РНБО, які відбуваються ледь не кожної п’ятниці, майже перетворилися на шоу-постановки та стали об’єктом насмішок українців. Це тому, що зовнішній ефект у вигляді телекартинки, гучних прізвищ та мільярдних цифр є, а ефективності — нуль", — поділилися своїми емоціями учасники акції, пише ASPI.

Мітингувальники зазначили, що прийшли дізнатися у президента Володимира Зеленського, чому, на їхню думку, РНБО, очолюване Даніловим, лише імітує боротьбу із агентами Кремля в Україні.

"Необхідно заборонити партію "ОПЗЖ" — як агентів впливу кремлівського режиму, та відкрити кримінальні провадження за державну зраду щодо всіх нардепів та активних членів ОПЗЖ. Жоден депутат від ОПЗЖ не постраждав. "Домашній арешт" Медведчука фактично вивів його з-під удару", — додали активісти.

Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5
Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 6
Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 7
Мітинг під стінами ОП: чому активісти вимагають у президента відставки Данілова (ФОТО, ВІДЕО) - фото 8

Також під час мітингу учасники зібрання заявили, що РНБО, на їхнє переконання, "прикриваючись незрозумілими санкціями", займається лише окозамилюванням та, вірогідно, порушенням права. Про це, на думку мітингувальників, свідчить відсутність кримінальних справ, підсудних та інших конкретних результатів від впроваджених санкцій. 

Зрештою протестувальники закликали Володимира Зеленського відправити Олексія Данілова у відставку, якщо він "ховає зрадників української держави від відповідальності".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини