Головна Новини Суспільство події Міста на передовій: розвиток попри глобальні виклики. У Києві відбудеться 4-ий Міжнародний саміт мерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Міста на передовій: розвиток попри глобальні виклики. У Києві відбудеться 4-ий Міжнародний саміт мерів

Гості Саміту візьмуть участь у панельних дискусіях на теми глобальних трендів розвитку міст, взаємодії між локальною та центральною владою, залучення інвестицій, інклюзивності

23 вересня 2021, 17:34
Поділіться публікацією:

28 вересня в Києві відбудеться четвертий Міжнародний саміт мерів, організований Western NIS Enterprise Fund,  за участі понад 130 очільників міст, представників бізнесу, центральної влади та експертів з України, Німеччини, США, Португалії, Албанії тощо на тему: “Міста на передовій: розвиток попри глобальні виклики”. 

Міста на передовій: розвиток попри глобальні виклики. У Києві відбудеться 4-ий Міжнародний саміт мерів

В Киеве состоится 4-й Международный саммит мэров

З-поміж гостей Саміту — мери Хмельницького, Миколаєва, Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Житомира, Маріуполя, Тирани, Кашкайша  та інші.

Під час заходу гості Саміту візьмуть участь у панельних дискусіях на теми глобальних трендів розвитку міст, взаємодії між локальною та центральною владою, залучення інвестицій, інклюзивності тощо. Також, 10 мерів українських міст презентують успішні проекти у своїх містах, реалізованих в період боротьби з пандемією. Програмою також передбачена сесія за участі представників Кабміну та народних депутатів як важливий майданчик для діалогу між представниками центральної та місцевої влади.  

З осені 2019 року перед містами постала подвійна проблема: як боротися з пандемією, одночасно забезпечуючи подальший розвиток? Мери опинились перед терміновими та вкрай необхідними рішеннями, намагаючись координувати роботу з центральною владою, співпрацювати з бізнесом, залучати та переконувати громади. Чи був цей процес успішним? Які рішення були визнані найефективнішими? Як планувати подальший розвиток і зростання? Ці питання стануть ключовою темою МСМ 2021.

Ірина Озимок, засновниця Міжнародного саміту мерів, наголосила:

"Сьогодні ми вже чітко розуміємо, що міста зіштовхуватимуться ще з низкою викликів в найближчі роки – від кліматичних змін до перевикористання природних ресурсів, від міграційних процесів до конкуренції за таланти. Очікування жителів від влади все більше зростають, а рішення доводиться приймати часто нагальні, але стратегічні. Міста опинились на передовій – коли треба долати глобальні виклики, але також забезпечити розвиток та якість життя для мешканців. Лише в співпраці та за участі громади можна досягти результату".

Акредитація ЗМІ: +380975808319 або [email protected] — Максим

Міжнародний саміт мерів 2021 відбуватиметься 28 вересня в Києві, в UNIT City, за адресою: вул. Дорогожицька, 3. 

Організатор:

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом 150 млн доларів США, заснований за фінансування уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Фонд має понад 25 років досвіду успішного інвестування у підприємства малого та середнього бізнесу. Загалом, фонд інвестував 186 млн. доларів США у 130 компаній із 26 000 працівників та зробив можливим залучення 2,2 млрд доларів в компанії України та Молдови.

З 2015 року Фонд реалізовує програму технічної допомоги в Україні та Молдові на загальну суму $35 млн, основними елементами якої є сприяння експорту, місцевий економічний розвиток, соціальне інвестування та економічне лідерство. WNISEF фінансує інноваційні, високоефективні програми, що спрямовані на здійснення реформ та змінюють життя звичайних людей в Україні та Молдові. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини