Головна Новини Суспільство події «Міс Україна Всесвіт-2021»: як виглядає переможниця (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Міс Україна Всесвіт-2021»: як виглядає переможниця (ФОТО)

У Києві вибрали переможницю конкурсу «Міс Україна Всесвіт-2021»: нею стала 27-річна Анна Неплях з Дніпра

17 жовтня 2021, 16:50 comments1214
Поділіться публікацією:

Стало відомо ім'я дівчини, яка виграла конкурс краси "Міс Україна Всесвіт-2021". Вона вже знайома багатьом глядачам, тому що була учасницею романтичного шоу "Холостяк 10". Йдеться про 27-річну Анну Неплях.

«Міс Україна Всесвіт-2021»: як виглядає переможниця (ФОТО)

Міс Україна Всесвіт-2021 (фото з відкритих джерел)

Організатори конкурсу на офіційній сторінці в Facebook повідомили, що фінал заходу відбувся в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv. За корону і титул "Міс Україна Всесвіт-2021" змагалися 15 красунь з різних куточків нашої країни. Але перемога дісталася дніпрянці Анні Неплях, яка і буде представляти Україну в цьому році в Ізраїлі на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2021".

Відомо, що Анна взяла участь в українському романтичному шоу "Холостяк 10", де боролася за серце Максима Михайлюка, але дівчина покинула проект.

Анна багато подорожує, має досвід роботи в модельному бізнесі, а ще захоплюється живописом. Вона закінчила відповідні курси й продає свої роботи. Потрапити на конкурс краси дівчина мріяла з самого дитинства і поступово наближалася до своєї мети.

До слова, 27-річна красуня крім титулу "Міс Україна Всесвіт-2021" отримала ще звання "Міс глядацьких симпатій" і "Miss Schwarzkopf Professional".

На своїй сторінці в Instagram подякувала всім за підтримку і допомогу та опублікувала фотографію в короні.

«Міс Україна Всесвіт-2021»: як виглядає переможниця (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що відома модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт 2019" Анастасія Субота в липні оголосила про те, що скоро стане мамою. На своїй сторінці в Instagram українська красуня опублікувала пікантну фотографію, продемонструвавши свій кругленький животик.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що переможницею конкурсу "Міс Невада" вперше стала трансгендерна дівчина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини