Головна Новини Суспільство події Міноборони анонсувало навчання для місцевої влади: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Міноборони анонсувало навчання для місцевої влади: що відомо

Міністр оборони Олексій Резніков анонсував проведення військових навчань Сил територіальної оборони за участі голів РДА, ОДА

26 січня 2022, 19:40
Поділіться публікацією:

Очільник оборонного міністерства Олексій Резніков повідомив про заплановане  навчання Сил територіальної оборони, в яких братимуть участь  керівники місцевого самоврядування, очільники місцевих РДА, ОДА та мери. На тренуваннях їх навчатимуть налагоджувати взаємодію з представниками українського війська.

Міноборони анонсувало навчання для місцевої влади: що відомо

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

Як зазначив військовий міністр, в лютому плануються регіональні навчання, в яких братимуть участь очільники владних органів  місцевого самоврядування для того, щоб разом з українськими військовими відпрацьовувати та налагодити дієву взаємодію.

На оборонні навчання почергово збиратимуть владних представників чотирьох українських регіонів – півночі, сходу, півдня та заходу.

Олексій  Резніков резюмував, що армійці навчатимуть керівників областей, районів та міських голів, в яких місцях мають розгортати  підрозділи Сил територіальної оборони та як вони мають вірно налагоджувати взаємодію з представниками Збройних Сил України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Німеччина надасть Україні нову допомогуНімеччина готова передати Україні нову допомогу у вигляді п'яти тисяч касок для військових. Міністр оборони Німеччини Крістін Ламбрехт заявила членам комітету з оборони та представникам преси, що Німеччина надасть Україні п'ять тисяч касок. Крістін Ламбрехт зазначила, що Берлін працює "над вирішенням цього конфлікту у центрі Європи мирним шляхом". При цьому наголошується, що у цих переговорах є "червоні лінії". Новий канцлер Німеччини заявив, що Берлін продовжуватиме стратегію минулої влади та не постачатиме зброю Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини