Головна Новини Суспільство події Міністр оборони: «Харківський трибунал» має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони: «Харківський трибунал» має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера

Міністр оборони Резніков розповів про військові злочини Росії

1 березня 2022, 08:52
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков наголосив, що у ворога почалася агонія через те, що 122 години українці мужньо відстоюють свою землю й агресору не вдається просунутися та змістити лінію фронту. До того ж, ворог поніс чималі втрати в живій силі, техніці, озброєнні. Про це він повідомив в Фейсбук.

Міністр оборони: «Харківський трибунал» має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера

Олексій Резніков, новий міністр оборони, фото Фейсбук

"На п’яту добу інтервенції російські окупанти виявилися неспроможні приховувати, що в них починається агонія. Варварські обстріли ракетами та РСЗО мирних міст – це свідчення, що вони нездатні більше воювати з озброєними українцями. Тільки з мирними, як останні боягузи. Це воєнний злочин. Його безпосередні виконавці та організатори приречені решту свого існування носити тавро вбивць і ховатися. Їх чекає трибунал", — написав міністр.

Тому, на думку міністра, справедливо, якщо спеціальний міжнародний трибунал створять в Харкові. В цьому місті в 1943 році міжнародний трибунал провів свій перший процес та засудив нацистів за воєнні злочини. Тому саме "Харківський трибунал" має винести вирок владі Кремля, що вирішила наслідувати Гітлера, й навіть "перевершила" його.

"Завдяки героїзму наших захисників і захисниць відкриваються нові фронти, де ворог зазнає втрат. Хочу відзначити наших хлопців та дівчат на сході. Вони стали нездоланим бар’єром для ворога, це його страшенно деморалізує", — додає міністр.

Через санкції Російська економіка зазнає удару та на межі краху, курс національної валюти продовжує обвалюватися. За словами міністра, вже є перша заборона на експорт російської нафти.

Нищівних ударів завдає противнику й міжнародна ІТ-спільнота та кібервійська. Країни Європи надають озброєння та гуманітарну допомогу. ЄС зареєстрував заявку України на вступ до союзу.

Завдяки роботі хакерів та спільним зусиллям всі людей тисячі росіян дізналися, що влада їм бреше про "спецоперації" та побачили наслідки кривавих обстрілів населених пунктів окупантів. У цій війні, яку розв'язав Кремль, вже загинули тисячі росіян. В країні-агресорі починають усвідомлювати, що робить їх влада, зростає кількість тих, хто виступає проти.

"У ці дні українці демонструють росіянам, чим відрізняються вільні люди від рабів, Громадяни від поневолених тираном. Ті, хто роками захоплювався оскаженілим маніяком, тепер приречені на десятиліття спокути", — написав міністр.

Як повідомляв портал "Коментарі", частина російських банків відключені від міжнародної фінсистеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини