Головна Новини Суспільство події Мільярди гривень - на нову мінімалку: на скільки підвищать зарплати українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярди гривень - на нову мінімалку: на скільки підвищать зарплати українцям

Міністр фінансів Сергій Марченко каже, що для реалізації в проекті передбачено збільшення витрат на 4 млрд гривень шляхом економії витрат на обслуговування державного боргу

25 серпня 2020, 12:35
Поділіться публікацією:

На сьогоднішньому засіданні Верховної Ради депутати проголосували за підвищення мінімальної заробітної плати з 1 вересня до 5000 гривень. Це на 277 гривень більше, ніж зараз, повідомляє "РБК-Україна".

Мільярди гривень - на нову мінімалку: на скільки підвищать зарплати українцям

Відзначимо, що за проект закону №3963, який ініціював президент України, в першому читанні проголосували 326 народних обранців, а в другому і в цілому — 295. Як пояснив, представляючи законопроект у Раді, міністр фінансів Сергій Марченко, для реалізації цього в проекті передбачено збільшення витрат на 4 млрд гривень шляхом економії витрат на обслуговування державного боргу в сумі 3,5 млрд гривень.

Нагадаємо, сьогодні, 25 серпня, розпочалася позачергова сесія парламенту. Що в планах команди влади може піти не так, а також які ще "презенти" можуть Володимир Зеленський і "Слуга народу" зробити напередодні виборів — на ці та багато інших питань в ексклюзиві "Коментарів" відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини