Головна Новини Суспільство події Микола Тищенко обматюкав свого однопартійця в Трускавці: що відомо про черговий скандал (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Микола Тищенко обматюкав свого однопартійця в Трускавці: що відомо про черговий скандал (ВІДЕО)

Нардеп знову потрапив у скандал

2 жовтня 2021, 19:45 comments2866
Поділіться публікацією:








Одіозний представник у парламенті від провладної  фракції Микола Тищенко, перебуваючи в курортному Трускавці, де проходять триденні збори "Слуги народу", обізвав нецензурною лайкою свого колегу Романа Грищука, незважаючи на присутність представників медіа. Про це інформує "24 канал".

Микола Тищенко обматюкав свого однопартійця в Трускавці: що відомо про черговий скандал (ВІДЕО)

Микола Тищенко обматюкав однопартійця (фото з відкритих джерел)

Для народного депутата, очевидно, є звичними такі ситуації, як і спілкування зі своїми партійцями, наполовину здобрене відбірним матом. Бо навіть на виїзді, на трускавецькому курорті, пан Тищенко створив ні з чого скандальну ситуацію.

Виявляється, парламентарі спілкувалися на підвищених тонах під час бенкету.

Як сказав депутат Тищенко депутату Грищуку, "що буде спілкуватись з ним, як і спілкувався." Далі, для розуміння ситуації, пішла відбірна лайка. Вона перервалась, бо останній нарешті замітив представників ЗМІ та камеру, націлену на них і перервав свій монолог на підвищених тонах. Про що так гаряче дискутували депутати, невідомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на кожного Киву є свій Тищенко, що нардеп думає про бійки в РадіКілька останніх тижнів з Верховної Ради регулярно надходять новини про прояви фізичного насильства: між депутатами або до них з боку інших осіб. На думку представника політичної сили "Європейська солідарність" Олексія Гончаренка, те, що відбувається в стінах парламенту, часто є відображенням нашого суспільства. Це саме можна сказати і про бійки, адже в Україні щодня десь відбуваються якісь конфлікти із застосуванням грубої сили. Гончаренко вважає, що своїми бійками депутати демонструють, що так досі й не зрозуміли, хто такий парламентарій і чим він займається. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ОЛЕКСІЙ

2 жовтня 2021, 19:52

І скільки ці, обрані нами, "слуги" пробанячать наших пенсій та заробітних плат? Для них це не кримінал? Звичайно прокуратура закриє на це очі.

Гість

2 жовтня 2021, 19:47

Зеленському варто позбутись таких однопартійців .бо від них одна шкода і падіння авторитету.

сергей

2 жовтня 2021, 19:30

А чего же эти зелёные горлопаны українською мовою не спілкуються?


Новини