Головна Новини Суспільство події Микитась повідомив про спроби рейдерів продати крадений офіс "Укрбуду"
commentss НОВИНИ Всі новини

Микитась повідомив про спроби рейдерів продати крадений офіс "Укрбуду"

Максим Микитась розповів про безпосередніх виконавців злочинної оборудки

22 травня 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Власник "Укрбуду" Максим Микитась повідомив правоохоронні органи про злочин – рейдери намагаються від його імені продати крадений офіс "Укрбуду". Про це екснардеп написав у своєму ТГ каналі.

Микитась повідомив про спроби рейдерів продати крадений офіс "Укрбуду"

Максим Микитась (фото з відкритих джерел)

Зокрема, у своїй заяві Микитась стверджує, що йому "стало відомо, що певні особи намагаються від мого імені продати офіс "Укрбуду" за 4 млн. доларів США. Він розташований у будинку по вул. Пушкінській, 27 в місті Києві, що навпроти готелю "Прем'єр Палац". Екснардеп пояснює, що вважає за необхідне "попередити потенційних покупців, що це офісне приміщення було викрадене рейдерським шляхом у 2019 році. Зараз центральним апаратом ДБР з приводу цього розслідується кримінальна справа, в рамках якої вже 4 особам повідомлено про підозру. Зокрема, й колишньому генеральному директору "Укрбуду" Олегу Майбороді — його оголошено в розшук".

Про безпосередніх виконавців злочинної оборудки саме зараз у заяві Максима Микитася йдеться наступне: "Продати від мого імені, а точніше, вибачаюся за жаргон, "впарити", збирається угрупування відомих рейдерів на чолі із громадянином РФ Анваром Фарукшиним. На даний момент є рішення про його депортацію у зв'язку із зайняттям рейдерською діяльністю. Також у криміналі задіяний Сергій Лещенко на прізвисько Лєший, Сергій Клец та Ігор Дьячок, подружжя Броністовського Сергія і Демченко Ірини".

Наприкінці свого повідомлення власник "Укрбуду" закликав потенційних покупців до відповідальної поведінки, — "рекомендую замислитися чи варто за 4 млн. доларів США купувати суцільну проблему та головний біль. З можливістю подальшого притягнення до кримінальної відповідальності та втрати придбаного, краденого в мене активу "Укрбуду".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини