Головна Новини Суспільство події Метінвест збільшив поставки кисню в лікарні Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Метінвест збільшив поставки кисню в лікарні Маріуполя

Метінвест продовжує постачати кисень для хворих з коронавірусом в лікарні Маріуполя

27 листопада 2020, 14:26
Поділіться публікацією:

У міській лікарні №9 Маріуполя завершили роботи по установці трьох додаткових кисневих станцій рідкого газу, вже виконана розводка і підключення 90 точок прямої подачі життєво необхідного кисню.

Метінвест збільшив поставки кисню в лікарні Маріуполя

На додаткові точки кисень поставлятимуть в рідкому вигляді. Встановлені стаціонарні станції є вузлом розподілу ресурсу і дозволяють одночасно подавати кисень до більшої кількості постів або точок підключення. Це більш ефективно для пацієнтів, тому що подача життєво необхідного газу здійснюється безперебійно, а для медустанови дозволить скоротити час обслуговування і кількість балонів, задіяних в обміні.

При виконанні робіт по установці трьох кисневих станцій в міськлікарні №9 проклали 1230 м киснепроводу і змонтували рампи на 180 балонів. До вже працюють 22 точок з подачею кисню підключили 90 нових ліжко-місць і тепер їх в лікарні буде 112. Крім того, були змонтовані системи подачі газоподібного кисню на рампи після газифікації рідкого кисню.

Привозити рідкий кисень буде спеціальна машина — автомобільна газифікаційна установка, обладнана вакуумним насосом і теплообмінником, в якому рідина нагрівається до газоподібного стану і заповнюється в балони. Також станції обладнають не тільки світловою та звуковою сигналізацією контролю тиску в рампах, але і приладом, що відсилає SMS на смартфон оператора. Це дублювання системи контролю та оповіщення на випадок непередбачених ситуацій.

Відзначимо, що з початку року Група Метінвест в Маріуполі облаштувала 345 кисневих точок в медустановах міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини