Головна Новини Суспільство події Мета №1 Донбас – у Генштабі розкрили новий план окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Мета №1 Донбас – у Генштабі розкрили новий план окупантів

Ворог хоче скувати ЗСУ на Київщині та Чернігівщині, знищено 16 БТГр окупантів

2 квітня 2022, 13:44
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська кинули всі свої сили для того, щоб прорвати оборону ЗСУ, оточити українських захисників та вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію у зведенні станом на 12:00 озвучили в Генштабі ЗСУ.

Мета №1 Донбас – у Генштабі розкрили новий план окупантів

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться, з метою сковування дій наших військ буде продовжувати утримання окремих рубежів на тимчасово зайнятих територіях Київської та Чернігівської областей, імовірно, в районах у безпосередній близкості від державного кордону України

На Поліському напрямку противник продовжує переміщення окремих підрозділів на територію республіки білорусь. З метою уповільнення просування наших підрозділів окупанти здійснюють мінування покинутих позицій, шляхів висування, елементів транспортної інфраструктури та техніки, що не підлягає евакуації.

На Сіверському напрямку ворог продовжує утримувати окремі підрозділи зі складу 41-ї загальновійськової армії для блокування міста Чернігова. За наявною інформацією основна частина угрупування окупантів вже зосереджена для відходу на територію російської федерації.

З Броварського напрямку на територію Курської області російської федерації було виведено частину підрозділів зі складу 2-ї загальновійськової армії. Інші підрозділи перебувають у готовності до висування в напрямку російського кордону.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати місто Харків. Намагається продовжити наступ на Ізюмському напрямку. На Донецькому напрямку противник зосереджує основні зусилля на взятті під контроль населених пунктів Рубіжне, Северодонецк, Попасна, Троїцьке, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка. Намагається встановити повний контроль над містом Маріуполь.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента вважають, що сценарій війни в Афганістані точно не буде апробовано в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

микола

2 квітня 2022, 16:33

украины больше нет и сражаться за нее это уже бессмысленно, все будут уничтожены, так званых солдат укрожопии мирному населению бывшей украины нужно уничтожать !!!


Новини