Головна Новини Суспільство події Мерам українських міст пригрозили, що вони відповідатимуть за кожного загиблого від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Мерам українських міст пригрозили, що вони відповідатимуть за кожного загиблого від коронавірусу

Заступник глави МВС Антон Геращенко вважає, що багато градоначальників не хочуть карантину, який нібито може позначитися на результатах місцевих виборів

3 серпня 2020, 10:01
Поділіться публікацією:

Місцеві чиновники відповідають за здоров'я українців під час карантину, особливо напередодні виборів. Про це в коментарі "Громадському радіо" заступник глави МВС Антон Геращенко, передає "УНН".

Мерам українських міст пригрозили, що вони відповідатимуть за кожного загиблого від коронавірусу

За словами Геращенко, в регіонах багато градоначальники не хочуть карантину, який нібито може позначитися на результатах виборів. Мовляв, карантин — непопулярний захід на думку багатьох виборців.

"Ті мери міст, які займаються популізмом, хочуть стояти осторонь, розповідати, що їм не потрібен карантин, будуть відповідати за кожного загиблого у своїх містах", — запевнив Геращенко.

Нагадаємо, після того як в Україні 5 днів поспіль фіксували понад тисячу нових випадків коронавірусу за добу, сьогодні хвороба трохи відступила. COVID-19 за вчора виявили у 990 українців. Про це йдеться на порталі РНБО, де ведуть підрахунок всіх інфікованих.

Новим епіцентром поширення коронавірусу ризикує стати Івано-Франківська область. Уже кілька днів поспіль регіон стабільно входить у трійку лідерів за кількістю нових випадків. За минулу добу COVID-19 підтвердили ще у 119-ти пацієнтів. Більше нових випадків було лише у Львівській області — 138.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини