Головна Новини Суспільство події Мер Парижа стає прокремлівським політиком: ЗМІ навели факти
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Парижа стає прокремлівським політиком: ЗМІ навели факти

Активність Ідальго щодо підтримки вірменським сепаратистів нагадує діяльність мера Москви Лужкова в Криму

8 вересня 2023, 10:55
Поділіться публікацією:

Мер Парижа Анн Ідальго декларує підтримку вірменським сепаратистам і говорить у стилі російської пропаганди – відкрито висловлюючи підтримку сепаратистському утворенню на території Азербайджану. Також чиновниця закликає президента Франції побудувати аеропорт на території анклаву. Як інформує портал "Коментарі", про це пишуть "Українські новини".

Мер Парижа стає прокремлівським політиком: ЗМІ навели факти

Мер Парижа Анн Ідальго

Видання звертає увагу, що Ідальго закликає владу Франції побудувати там аеропорт і вимагає від президента Макрона внести на обговорення Ради безпеки ООН резолюцію про міжнародне військове втручання у Карабаху.

"Бурхлива активність Ідальго в регіоні, що знаходиться більш ніж за 4500 км від Парижа – сфери її прямої відповідальності, нагадує аналогічну діяльність мера Москви Лужкова в Криму. Градоначальник столиці РФ часто їздив на півострів, зустрічався з місцевими сепаратистами, надавав їм фінанси та робив заяви на підтримку анексії. Через 20 років історія повторилася вустами Ідальго, після зустрічі з "президентом" сепаратистського анклаву Арутюняном вона сказала: "Париж звернувся до уряду Франції з проханням визнати незалежність республіки Арцах". У той час, як Ідальго проявляє інтерес до Карабаху, французькі ЗМІ і навіть Вікіпедія, коментують її сумнівну ефективність як мера", – йдеться в матеріалі.

Журналісти згадують заяву мера V округу Парижа Берту, який звертав увагу на розрив між заявами мера Парижу та реальністю: "Фактично містом ніхто не займається. Париж огидний, купівельна спроможність падає, сім’ї залишають столицю".

Видання, цитуючи Вікіпедію зазначає, "#SaccageParis – це рух, спрямований на засудження деградації спадщини, культури та суспільства, яку зазнав Париж під керівництвом Анн Ідальго... Через рік після початку руху хештег #SaccageParis асоціювався майже з 3 млн повідомлень, опублікованих у Twitter; позначку 3,5 млн було пройдено наприкінці травня 2022".

Автори матеріалу зауважують, про неефективність Анн Ідальго як мера неодноразово писала Le Figaro. В одній з останніх публікацій видання виявило, що у 2017 майже половина річної суми, яку Ідальго отримала на представницькі витрати, пішла на купівлю одягу люкс-брендів.

"Замість виконання прямих обов’язків Анн Ідальго сконцентрована на далекому Південному Кавказі. І це виглядає як розпалювання конфлікту в неспокійному регіоні, де вигодонабувачем є навіть не Вірменія, а Росія, якій вигідне "повільне тління" Карабаху", – зазначає видання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 вересня 2023, 11:06

Навіть без примусу. Як так? А з корумпованими розкрадачами власної країни, нема бажаючих, - тільки примус. Треба терміново формувати і надсилати свору на розбірки. Ось до Папи натовп жадібних, багатих попів поїхав на стрілку. Пояснити його неправильність. Звідки тільки в тих неприбуткових стільки грошей на поїздки натовпом і жити в розкішних готелях? Відео зв'язок їх не влаштовував? Не даремно та Львівська секта чубилася у 1990х за власність.


Новини