Головна Новини Суспільство події Мер Львова пропонує відновити авіасполучення в Україні: що він заявив
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Львова пропонує відновити авіасполучення в Україні: що він заявив

Андрій Садовий: хоча б один аеропорт в Україні повинен працювати навіть під час війни

сьогодні, 12:15
Поділіться публікацією:

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що в умовах війни хоча б один з українських аеропортів має залишитися відкритим і працювати. Про це він сказав в інтерв'ю для РБК-Україна, коментуючи перспективу відновлення роботи львівського аеропорту імені Данила Галицького.

Мер Львова пропонує відновити авіасполучення в Україні: що він заявив

Чи треба відкрити у Львові аеропорт під час війни

"Є питання безпеки держави, є питання безпеки людей. Ми повинні вижити за будь-яких умов, тому ця тема обговорюється в експертних середовищах", — сказав він.

За його словами, якщо рішення про відкриття буде ухвалено, журналісти дізнаються про це першими. Мер підкреслив, що в Україні є декілька летовищ, і під час війни хоча б одне з них повинне працювати.

"Є багато летовищ в Україні, і, я думаю, що під час війни хоча б одне з них мало б працювати", — зазначив Садовий.

Крім того, нещодавно заступник голови Офісу Президента Віктор Микита розповідав про можливість відновлення чартерних рейсів з аеропорту "Ужгород". Однак наразі це питання відкладено. Аеропорт передали Міністерству внутрішніх справ, яке планує створити на його базі європейський центр авіазабезпечення цивільного захисту.                                                 

Раніше “Коментарі” писали, що аоліт літаком для багатьох — це рутина, але є аеропорти, де навіть досвідчені пілоти відчувають напругу. Ці місця відомі своїми екстремальними умовами для зльоту та посадки, перетворюючи звичайну подорож на справжню пригоду. Пропонуємо до вашої уваги список із десяти найнебезпечніших аеропортів світу, де кожен політ — це перевірка на міцність.                                    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини