Головна Новини Суспільство події Мер Чернігова з'явився на зустріч із виборцями у куртці за 1 млн гривень (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Чернігова з'явився на зустріч із виборцями у куртці за 1 млн гривень (ФОТО)

Мер Чернігова Владислав Атрошенко з'явився на зустріч із виборцями у куртці, вартість якої може становити близько одного мільйона гривень

16 січня 2022, 12:30 comments3185
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилася фотографія мера Чернігова Владислава Атрошенка, на якій він позує у крокодилячій куртці. Її опублікувала депутат міськради Марина Рейко, наголосивши, що вартість такого предмета гардеробу може становити майже мільйон гривень.

Мер Чернігова з'явився на зустріч із виборцями у куртці за 1 млн гривень (ФОТО)

Владислав Атрошенко (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook жінка написала, що у чорній крокодиловій куртці з коміром із хутра, яка дуже схожа на модель бренду Zilli вартістю близько 900 тисяч гривень, мер прикордонного міста з'явився на зустріч із виборцями у селищі міського типу Седневі. На депутаті також були темно-сині джинси та кофта бордового кольору.

Однак багато користувачів мережі зазначили, що моделі курточок відрізняються та що у мера Чернігова, швидше за все, гарна підробка. А деякі написали, що коли у людини, яка звинувачується у корупції, куртка майже за мільйон гривень, то це не нормально.

До речі, нещодавно Державне бюро розслідувань повідомило, що викрило корупційну "схему" на ремонті доріг у Чернігові. Зокрема, до схеми було залучено два місцеві асфальтобетонні заводи, які пов'язують з Атрошенком.

Нагадаємо, член партії "Батьківщина" у парламенті Олена Шкрум з'явилася на засіданні Верховної Ради з модною сумкою із відомим серед представниць політичної еліти парламенту брендом Gucci.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що депутати Верховної Ради отримали компенсацію вартості оренди житла або найму готельного номера з державного бюджету за 2021 рік на загальну суму 37 млн гривень.

Читайте також, годинник Rolex за ціною автомобіля: нардеп у Раді похвалився дорогою покупкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

прикордонне мисто

18 січня 2022, 07:13

По вашему надо куфайку одеть... И какое имеет право рассказывать в чем и кому ходить.

Александр

16 січня 2022, 19:44

Стои что то против зеленой власти сказать и ты уже корупционер, а курточка такая в магазине вайкики что в ТРЦ"Голивуд" стоит в районе 1500 грн.. Рейко бы не знать)

Тетяна

16 січня 2022, 19:28

Не надо завидовать. Зависть - плохое чувство, грех. Пусть Марина Рейко лучше рассказывает о себе, есть о чём.

север

16 січня 2022, 18:50

место атрошенке на зоне с конфискацией. Сколько это хитрож...е может грабить бюджет города.


Новини