Рубрики
МЕНЮ
Лиля Воробьева
Представники Державної служби статистики нашої країни оприлюднили інформацію про те, скільки спожили українці в своїх в домогосподарствах і які продукти харчування за 9 місяців 2021 року. Українські статисти зазначають, що за рік зменшилось споживання таких продуктів, як цукор, соняшникова олія, картопля та хліб. Про це інформує РБК-Україна, посилаючись на інформацію про вибіркове обстеження умов життя представників домогосподарств.
Українці почали споживати менше цукру (фото з відкритих джерел)
Зокрема, за інформацією служби статистики, з
розрахунку на одного мешканця,
споживання м'ясних продуктів та самого
м’яса становить
Також статисти зазначають, що українці стали більше споживати молочних продуктів з 18, 9 до 19, 8 кг. А от яєць наші громадян їдять менше: з 20 до 19 штук на місяць.
Рибу і рибні продукти українські громадяни, як і рік тому, споживають на однаковому рівні -1,3 кг.
В мінусах залишається використання в їжу
цукру: з 2,5 до
Щодо
українських овочів, то їх також їдять менше. Зниження — з 9,2 до
Новини