Головна Новини Суспільство події Мендель знову заговорила про свою «вагітність»
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель знову заговорила про свою «вагітність»

За словами Юлії Мендель, українські ЗМІ використовують тему її "вагітності", щоб створювати "клікабельні заголовки"

12 вересня 2021, 09:23 comments1156
Поділіться публікацією:

Колишній спікер президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель знову заговорила про свою "вагітність" як засіб маніпуляцій у ЗМІ. Про це вона написала на особистій сторінці в Instagram.

Мендель знову заговорила про свою «вагітність»

Юлія Мендель (фото з відкритих джерел)

За словами Мендель, українські інформаційні ресурси використовують тему її "вагітності", щоб створювати "клікабельні заголовки" і "заманювати" читачів на свої сайти.

"Моя вагітність стала "цукеркою", якою привертають увагу до розповідей про "провали" України", — вважає Мендель.


Мендель знову заговорила про свою «вагітність» - фото 2

За її словами, тему "вагітності" використовують для поширення фейкових повідомлень "найважливішого наративу про енергетичний колапс". Однак схоже на те, що темою "вагітності" більше маніпулює сама Мендель, ніж ЗМІ. Ця історія почалася значно раніше, ніж Юлія стала прессекретарем президента України.

Як пише видання "Букви", у 2016 році Мендель, яка тоді працювала журналісткою, опублікувала пост зі скриншотом — повідомлення від незнайомого їй чоловіка. Той нібито домагався її та писав повідомлення інтимного характеру.

Мендель знову заговорила про свою «вагітність» - фото 3


Нагадаємо, Юлія Мендель дотримується думки, що Сергію Никифорову, який тепер налагоджує комунікації зі ЗМІ, виконувати свої обов'язки простіше, ніж це доводилося робити їй. Робота президентської пресслужби вже відпрацьована, встановлені зв'язки з медіа. За її словами, зараз у Никифорова менше роботи й функції його спрощені. Він не займається роботою міжнародних медіа, не працює з президентським сайтом. Тому що ввели інший розподіл обов'язків. Тому видно, що комунікації президентської пресслужби із засобами масової інформації щоденні та ділові. Саме в таких умовах легше мінімізувати критичні атаки.

Мендель згадала, коли вона тільки почала працювати, українську владу і її керівника звинувачували в підіграванні Росії. Зараз такі твердження ніхто серйозно не сприймає, адже Володимир Зеленський не тільки побував у Брюсселі, а й налагодив хороші контакти з лідерами провідних європейських країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://bykvu.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини