Головна Новини Суспільство події Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО)

Коханим Юлії Мендель виявився 36-річний політик та економіст Павло Кухта

14 лютого 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні, в День всіх закоханих, ексречниця українського президента Юля Мендель перший раз представила свого коханого. Про роман Мендель  із загадковим незнайомцем чутки ходять ще з кінця листопада 2021 року.

Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО)

Юлія Мендель і її бойфренд (фото: instagram.com/iuliia_mendel)

Зворушливі світлини формату love story під мелодію, що виконує гурт Океан Ельзи, Юля виставила в мережі на своїй сторінці.

 Вона зізнається коханому в своїх щирих почуттях: "Закохуюся в тебе щодня..". Журналістка  в столиці і разом зі своїм обранцем вірить в мир та любов. Ці щирі підписи супроводжують світлини.

 Романтичні публікації з фотографіями одночасно були виставлені  і в Мендель, і в її коханого. Вони були оплачені невідомим спонсором.

Обранець 35-річної української журналістки – 36-річний політик та економіст Павло Кухта. Правда, коханий Юлії Мендель був раніше одружений і працював на посаді заступника міністра економіки. Ця інформація вказана в декларації експредставника Міністерства економіки, що датується 2019 роком. Ще в Кухти є дочка Ярослава.

Про те, що журналістка не сама, а має кохану людину, йшли чутки ще з кінця минулого року.  Саме в той час, під час інтерв'ю Юлія розповіла, що вже готова почути пропозицію руки та серця і відмітила, що "коли українці побачать, хто її чоловік, будуть дуже здивовані".

Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО) - фото 2
Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО) - фото 3
Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО) - фото 4
Мендель вперше показала свого бойфренда: хто підкорив серце журналістки (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Юлія Мендель розповіла про особисте доручення від Зеленського, яке вона так і не виконала. Екс-прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла, що під час одного з планувань вона отримала від колишнього шефа вказівку на те, щоб провести переговори з популярним чоловічим глянцем "Men's Health" на предмет того, щоб Володимир Зеленський опинився на обкладинці цього журналу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини