Головна Новини Суспільство події Мендель ні буде ведучою шоу "Погляд з Банкової": причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель ні буде ведучою шоу "Погляд з Банкової": причина

Мендель стала піонером шоу, але в наступних епізодах серії програм "запланована поява інших стейкхолдерів

19 березня 2021, 02:13
Поділіться публікацією:

Телеканал "Дім", який рані анонсував авторське телешоу прессекретаря президента Зеленського "Погляд з Банкової з Юлією Мендель", заявив, що вона не буде провідною. Про це йдеться в заяві каналу. Однак прессекретаря глави держави продовжить з'являтися у випусках шоу, однак для участі будуть залучати і інших спікерів.

Мендель ні буде ведучою шоу "Погляд з Банкової": причина

Юлія Мендель (фото з відкритих джерел)

"У наступних епізодах серії програм" Погляд з Банкової "запланована поява інших стейкхолдерів або спікерів представників влади в якості запрошених гостей або експертів", — йдеться в заяві.

Представники каналу вибачилися, що ввели в оману глядачів.

"Ми врахували думки аудиторій і шкодуємо, що могли ввести в оману частину передплатників наших соціальних мереж з приводу участі пані Мендель в проекті в якості ведучої на телеканалі. Вибачаємось за те, що відразу не внесли ясність з цього питання", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, керівник аналітичного відділу в Центрі контент-аналізу, медіаексперт Сергій Стуканов звертає увагу, що перший випуск програми Юлії Мендель "Погляд з Банкової" був присвячений комунікації з жителями окупованих територій. "Вибрані теми — протидія дезінформації, інфраструктурний розвиток територій, прилеглих до лінії розмежування, — є, безсумнівно, актуальними для ОРДЛО. Якщо акцент на спілкуванні з жителями окупованих територій збережеться, то ідею програми можна вважати корисною", — відзначає експерт.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що Мендель поділилася секретом успіху. Детальніше про те, як стати прессекретарем президента — в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини