Головна Новини Суспільство події Мендель надіслала свою книжку прес-секретарю Путіна: навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель надіслала свою книжку прес-секретарю Путіна: навіщо (ВІДЕО)

Вона переконана, що Пєскову треба дізнатися про іншу точку зору

27 липня 2021, 19:09
Поділіться публікацією:

Колишня прессекретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила надіслати свою книгу, яку нещодавно опублікувала після своєї роботи в Офісі президента України, в адміністрацію Путіна. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію на сторінці Юлії Мендель у  Facebook.

Мендель надіслала свою книжку прес-секретарю Путіна: навіщо (ВІДЕО)

Юлія Мендель (фото з відкритих джерел)

 У своєму пості до опублікованого відео, де вона лишає автограф та підтверджує свій факт посилання книги російською мовою речнику Путіна Дмитру Пєскову, Мендель заявила що йому буде корисно дізнатися про те, що у світі існує інша точка зору.

Окрім цього, ексречниця Зеленського наголосила, що просто зробила подарунок прессекретареві президента Росії від себе, як колишнього прессекретаря президента України.

Відомо, що в кінці квітня 2021 року журналістка звільнилася з посади речниці президента України. Натомість вона пішла працювати радницею з міжнародних комунікацій на Банковій.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, як Мендель назвала та описала у своїй книзі Богдана, Гончарука та Порошенка.

 Книга колишньої прессекретарки Володимира Зеленського, у понеділок, 19 липня вийшла у світ. Юлія Мендель назвала свою оповідь "Кожен з нас президент". У ній авторка розповіла про свою роботу на посаді речниці президента, а ще — про політиків та їх роботу. У книзі вона багато хвалила Зеленського, сварила Порошенка, а колишнього керівника уряду Олексія Гончарука назвала "Двома метрами сексу". Не оминула авторка Андрія Богдана, назвавши політика "Хамовитим Люмпеном". Відомо, що книга "Кожен з нас президент" коштує від 190 до 230 гривень. Ціни у різних книжкових магазинах — різні.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини