Головна Новини Суспільство події Майже мільйон гривень на барабани: у Києві закупили музичні інструменти для бомбосховищ
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже мільйон гривень на барабани: у Києві закупили музичні інструменти для бомбосховищ

Після сковорідки за 720 тис. гривень для київської школи закупили барабани на майже мільйон гривень для укриттів.

15 червня 2023, 11:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дніпровське управління освіти міста Києва закупило через систему Prozorro 306 барабанів та інструментів до них на загальну вартість понад 891 тис. грн. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook голови правління Спілки концертної індустрії України Максима Шульженка.

Майже мільйон гривень на барабани: у Києві закупили музичні інструменти для бомбосховищ

Барабани. Фото з відкритих джерел

Згідно з даними платформи державних закупівель Prozorro Дніпровське управління освіти міста Києва замовило 6 видів різного розміру шкіряних барабанів загальною кількістю 306 одиниць. Також було замовлено 153 комплекти барабанних молоточків. Загальна сума склала понад 891 тис. грн. У системі прозоро договір має назву "Музичні інструменти для психологічного розвантаження дітей в укриттях під час повітряних тривог".

"Я так розумію, що Дніпровське управління освіти міста Києва вирішило єдине в Україні зробити інноваційний підхід, до психологічного розвантаження дітей в укриттях під час повітряних тривог", — пише Максим Шульженко.

За словами голови правління Спілки концертної індустрії України Максима Шульженка це не вперше, коли Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві купує музичні інструменти у того самого постачальника. Шульженко вказує, що три роки тому було придбано 5394 комплекти молоточків для барабанів на загальну суму понад 646 тис. грн.

Раніше депутат Київської міської ради Леонід Ємець повідомляв, що для укриття в одній з шкіл Києва були закуплені електросковорідка за 720 тис. та овочерізку за 130 тис. гривень.

Також "Коментарі" писали, що журналіст-розслідувач проєкту "Наші гроші" повідомив, що Резніков засвітив свою схему по збереженню маржі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини