Головна Новини Суспільство події Майновий спір між ФК «Інвестохіллс Веста» та громадянами Словаччини Юраєм Душка і Річардом Душка набирає обертів
commentss НОВИНИ Всі новини

Майновий спір між ФК «Інвестохіллс Веста» та громадянами Словаччини Юраєм Душка і Річардом Душка набирає обертів

Тимчасова спецкомісія виявилася безсила, тому вирішувати цю суперечку між ФК «Інвестохіллс Веста» та громадянами Словаччини Юраєм Душка і Річардом Душка змушений суд

13 жовтня 2021, 09:17
Поділіться публікацією:

Те, що відбувається навколо бізнес-центру за адресою: вул. Кирилівська, 69 сьогодні під пильною увагою мас-медіа, вкладників Українського Професійного Банку (УПБ) і членів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО). Про це інформує видання "Коментарі".

Майновий спір між ФК «Інвестохіллс Веста» та громадянами Словаччини Юраєм Душка і Річардом Душка набирає обертів

Скандал навколо "Фрунзе 69". Фото: Коментарі

Відомо, що майно, що стало причиною суперечки між фінансовою компанією "Інвестохіллс Веста" та громадянами Словаччини Юраєм Душка і Річардом Душка , є предметом іпотеки за кредитним договором між Українським професійним банком і компанією "Банкомзв'язок" (БКС).

У серпні 2018 року за заявою адвоката Т. Козаченко, в інтересах "БКС" суд скасував арешт і заборону відчуження нерухомого майна за адресою м.Київ, вул. Кирилівська, 69. Це дозволило вивести будинок з власності іпотекотримача на новостворену компанію — ТОВ "Фрунзе 69", після чого нерухомість знову була передана в іпотеку.

Через кілька років брати — архітектори зі Словаччини, нібито, придбали корпоративні права ТОВ "Фрунзе 69", на балансі якого значилася "проблемна" будівля. Практично в цей же час, Фонд гарантування вкладів фізосіб почав реалізовувати активи банку — банкрута УПБ на відкритих торгах, де ФК "Інвестохіллс Веста" придбала лот №GL16N717120 з правами вимоги за кредитами УПБ, в тому числі за договором позики АТ "Банкомзв'язок". Природно, коли представники фінансової компанії спробували стягнути заставну нерухомість, вони зіткнулися з адвокатами громадян зі Словаччини, які заявили про порушення прав інвесторів .

Також читайте раніше видання "Коментарі" розбиралася, звідки взяли гроші для інвестицій в Україну громадяни Словаччини в особі братів Юрая і Річарда Душка .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини