Головна Новини Суспільство події МАУ посилює вимоги щодо наявності масок на борту літаків
commentss НОВИНИ Всі новини

МАУ посилює вимоги щодо наявності масок на борту літаків

Нові правила набувають чинності вже в наступний понеділок

8 жовтня 2020, 23:42
Поділіться публікацією:

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з 12 жовтня оновлює заходи безпеки на літаках для боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

МАУ посилює вимоги щодо наявності масок на борту літаків

Фото: EPA-EFE/JEROME FAVRE

Так, відомо, що носіння захисних масок є обов'язковим для всіх пасажирів старше 6-ти років протягом усієї подорожі як в аеропорту, так і на борту літака. Забезпечення себе необхідною кількістю засобів захисту покладається на пасажира. Необхідна кількість масок під час подорожі регулюється відповідно до правил використання одноразових масок.

Винятком щодо носіння захисних масок може стати випадок, якщо пасажир має труднощі з диханням, не пов’язані з COVID-19, або якщо за станом здоров'я пасажиру не дозволяється носити маску. В цьому разі, під час реєстрації або посадки на борт повітряного судна наявність таких станів здоров’я підтверджується відповідною довідкою від лікаря, а також негативним результатом ПЛР-тесту на COVID-19, отриманим не раніше ніж за 48 годин до вильоту рейсу за розкладом.

Також відомо, що забороняється застосування респіраторів з клапаном видиху, оскільки через клапан видиху на респіраторі однонаправлено виділяється біологічний матеріал, який може містити збудник інфекційної хвороби.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Україна другий день поспіль б'є власні рекорди за темпами поширення коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини