Головна Новини Суспільство події Матір після аварії корабля врятувала дітей, годуючи їх грудьми, але померла від зневоднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Матір після аварії корабля врятувала дітей, годуючи їх грудьми, але померла від зневоднення

Туристка з двома дітьми виживала чотири дні у відкритому морі й померла

17 вересня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

Жінка з Венесуели, яка пережила аварію корабля 3 вересня, врятувала життя своїх дітей, годувавши їх грудьми протягом чотирьох днів, щоб вони не померли від зневоднення. Про це пише Independent.

Матір після аварії корабля врятувала дітей, годуючи їх грудьми, але померла від зневоднення

Аварія корабля, фото з відкритих джерел

Як повідомляє Newsweek, вісім осіб, у тому числі Маріель Чакон і її сім'я, перебували на борту човна Thor під час поїздки з Ігерота на острів Ла Тортуга в штаті Міранда у Венесуелі. За цим же маршрутом з ними плив ще один човен.

40-річна Маріель Чакон була на судні зі своїм 6-річним сином і 2-річною донькою. Круїз обернувся катастрофою для дев'яти осіб на борту, коли велика хвиля розколола корпус судна. Чакон залишилася з дітьми та їх 25-річною нянею Веронікою Мартінес. Поки вони пливли під палючим сонцем, Чакон вирішила, що її діти будуть врятовані за всяку ціну. Вона пила власну сечу і намагалася підтримувати їх якомога більше зволоженими, годуючи їх грудьми.

Коли через чотири дні влада нарешті знайшла виснажених дітей, вони чіплялися за тіло своєї матері в маленькій рятувальній шлюпці.

Також знайшли живою няню — 25-річну Мартінес. Її знайшли в порожньому холодильнику, вона знаходиться у лікарні. Згідно з повідомленнями, діти лікувалися в одній із клінік у столиці країни Каракасі.

П'ятеро інших, які були на борту, все ще вважаються зниклими безвісти, в тому числі Ремис Кламбор, чоловік Чакон і батько її дітей, кілька друзів пари та член екіпажу.

Джерело в судовій медицині, цитоване газетою La República, сказало, що життєво важливі органи матері зруйнувалися через виснаження електролітів. Це було викликано зневодненням, яке, можливо, прискорилося її годуванням грудьми.

Умберто Чакон, батько жінки, сказав, що прогулянка на човні була "просто сімейною поїздкою, щоб розважити дітей", додало видання.

Похорон Маріель Чакон пройшов 11 вересня в столиці Венесуели, служба транслювалася на YouTube. Багато писали в соціальних мережах, щоб віддати належне її жертві.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Франції штормове море вбиває людей. Під час шторму великі хвилі несли їх на глибину. Рятувальники з французького міста Еро намагалися допомогти 12 громадянам, яких віднесло, але витягнути на сушу вдалося тільки сімох. Влада закликає людей утриматися від купання у морі під час поганих погодних умов. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини