Головна Новини Суспільство події Масштабний збій в Telegram: що відбувається з популярним месенджером
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабний збій в Telegram: що відбувається з популярним месенджером

Користувачі Telegram постраждали від масштабного технічного збою

сьогодні, 14:21
Поділіться публікацією:

У месенджері Telegram 3 жовтня було зафіксовано масштабний технічний збій, що призвів до численних складнощів у роботі сервісу, включно з повільним завантаженням медіафайлів та затримками при відправленні повідомлень. Користувачі з різних країн Європи поскаржилися на неможливість завантаження фотографій, відео та навіть відкриття посилань. 

Масштабний збій в Telegram: що відбувається з популярним месенджером

Повідомляють про масштабний збій у Телеграм

За інформацією Downdetector, збій почався близько 14:00 за місцевим часом, і вже через кілька хвилин кількість повідомлень про проблеми зросла до тисячі. 

Згідно зі звітом Downdetector, серед основних скарг користувачів були повідомлення про "зависання" додатку при спробі відкриття чату або групи, довге "оновлення" стану входу та неможливість завантаження зображень. 

Масштабний збій в Telegram: що відбувається з популярним месенджером - фото 2

Раніше “Коментарі” писали, що вранці абоненти "Київстару" по всій Україні мають проблеми зі зв'язком. Компанія підтвердила, що це технічний збій, який торкнувся особливо східних та північних регіонів. У "Київстарі" обіцяють, що всі налагодять найближчими 30 хвилинами і просять клієнтів не хвилюватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини