Маск відповів, чи готовий видалити скандальний твіт Медведєва про "зникнення" України

За словами мільярдера, користувачі повинні самі вирішити, чи є зміст твіту пропагандистським.

Як передає портал "Коментарі", власник Twitter, мільярдер Ілон Маск висловився проти того, щоб видаляти з платформи скандальний твіт заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва про "зникнення" України. Маск заявив, що нібито дає користувачам соцмережі можливість самостійно визначити, наскільки пропагандистським є зміст цього твіту.

"Мені сказали, що Путін назвав мене військовим злочинцем за допомогу Україні, тому він не зовсім мій найкращий друг. Усі новини - це своєрідна пропаганда. Нехай люди самі вирішують", - заявив Маск, коментуючи рішення не видаляти цей твіт.

Зазначимо, заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв продовжує займати перше місце у внутрішньому російському рейтингу серед топ-спікерів Кремля, які публічно роблять найнеправдивіші заяви. Так екс-президент Росії заявив, нібито Україна "зникне, бо нікому не потрібна".

Читайте також на порталі "Коментарі" - раніше Дмитро Медведєв відзначився заявою про тероризм у РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни (ISW) назвали потужну зброю, яку Росія використовує у війні проти України.

Раніше "Коментарі" писали - Пентагон розслідує витік секретних планів НАТО та США щодо підготовки наступу України. Крім того, в мережу "злили" нові секретні документи про Україну, Китай та Близький Схід. Вже виникла реакція на це з боку Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України, а також аналіз російської реакції від американських аналітиків. Про що говорять ці "сливи", загальний галас навколо них, а також реакція сторін? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.