Маск розкритикував український контрнаступ: що сказав мільярдер

Маск заявив, що в Україні багато смертей за малу територію

Американський мільярдер, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск висловив думку, що під час контрнаступу українська армія втрачає багато життів і при цьому їй вдається деокупувати лише незначну частину території. Як передає портал "Коментарі", свою думку Маск опублікував у соцмережі Х (колишня Twitter), відреагувавши на посаду Девіда Сакса.

Американський економіст Девід Сакс виклав у мережі карту бойових дій в Україні, підписавши зображення, що "територіальні досягнення України внаслідок їхнього хваленого контрнаступу настільки мізерні, що їх ледве можна побачити на карті".

У свою чергу, Маск відреагував на це зображення їдким коментарем: "Так багато смертей за так мало" (So much death for so little).

Читайте також на порталі "Коментарі" - відомий американський винахідник та мільярдер Ілон Маск відреагував на інформацію про те, що він нібито таємно наказав відключити зв'язок Starlink поблизу узбережжя Криму, щоб зірвати атаку України на російський військово-морський флот у Севастополі. Мільярдер заявив, що не вимикав супутниковий зв'язок Starlink для дронів, а відмовився його там включати на запит України. Як передає портал "Коментарі", свою позицію Ілон Маск озвучив у себе в соцмережі X (Twitter), реагуючи на матеріали ЗМІ про те, що він нібито навмисно деактивував Starlink.

Також видання "Коментарі" повідомляло - американський мільярдер Ілон Маск відреагував на рішення США незабаром оголосити новий пакет військової допомоги для України. Маск вимагає від уряду Сполучених Штатів розкрити всі подробиці громадськості.