Головна Новини Суспільство події "Маріонетка з мокрого носка": Ілон Маск жорстко розкритикував президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Маріонетка з мокрого носка": Ілон Маск жорстко розкритикував президента США

Джо Байден провів зустріч із керівниками General Motors, Ford та інших компаній

29 січня 2022, 16:05 comments1710
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник таких компаній як Tesla та SpaceX Ілон Маск розкритикував президента Сполучених Штатів Америки. Підприємець заявив, що Джо Байден поводиться з "американською громадськістю як із дурнями". Про це повідомляє видання IXBT.

"Маріонетка з мокрого носка": Ілон Маск жорстко розкритикував президента США

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Як пише видання, гендиректор Tesla був обурений після зустрічі американського президента з керівниками General Motors, Ford та інших компаній. Після того, як вона відбулася, Байден опублікував повідомлення, у якому йшлося про майбутнє електромобілів, проте компанія Tesla не була згадана.

"Майбутнє буде створено прямо тут, в Америці. Такі компанії, як General Motors і Ford, виробляють більше електромобілів тут, удома, ніж будь-коли раніше", — передає видання слова Байдена.

У відповідь на пост Байдена у соціальній мережі Twitter підприємець висловився таким чином: "Починається на T, закінчується на А, посередині — ESL".

Також Ілон Маск написав у соцмережі, що "Байден — це маріонетка з мокрого носка у людській подобі".

”Маріонетка з мокрого носка”: Ілон Маск жорстко розкритикував президента США - фото 2

Скриншот: Twitter

Раніше видання "Коментарі" поінформувало, що учень коледжу попросив в Ілона Маска електромобіль виробництва компанії Tesla. Що відповів мільярдер?

Сайт "Коментарі" писав про те, що президенту Хорватії знову не дає спокою Україна. Радить Києву розпочати переговори з бойовиками. Крім того, Міланович звинуватив прем'єр-міністра Хорватії у тому, що той діє як "український агент".

Читайте також про те, що згідно з проєктом постанови, підготовленої до Мінсоцполітики з 1 березня 2022 року, зміниться сума пенсіонера, який працює. Стало відомо, якої категорії та на скільки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Важно

29 січня 2022, 16:54

Маск это балабольное чучело с фейковой заботой о ком-то кроме себя. Электро мобили сумашедшо дорогие замена новой батареи это чуть больше стоимости самого приобретенного автомобиля. Не говоря о фейковом переселении на конченный марс вместо того что бы спасать экологии здесь на земле и т.д.


Новини