Головна Новини Суспільство події Мама 3-річного хлопчика, який загубився в джунглях, розповіла шокуючі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Мама 3-річного хлопчика, який загубився в джунглях, розповіла шокуючі деталі

Трирічна дитина повернувся додому і зараз він в безпеці

7 вересня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Мама трирічного хлопчика, який зник, а пізніше був знайдений в лісі, розповіла про своє щастя, що він знову повернувся додому. Хлопчик Ентоні Ельфалак зник зі свого будинку в Австралії — недалеко від Сіднея, минулої п'ятниці. Про це повідомляє видання The Mirror.

Мама 3-річного хлопчика, який загубився в джунглях, розповіла шокуючі деталі

3-річний хлопчик, який загубився в джунглях, фото з відкритих джерел

Який страждає на аутизм і майже не говорить малюк, нарешті був знайдений в лісі в понеділок поліцією. Хлопчину в толстовці знайшли тих, хто п'є з струмка. Офіцери кажуть, що це його здатність знаходити питну воду допомогла йому вижити.

Після нічного сну в машині швидкої допомоги і огляду в лікарні Мейтленда "чудо-хлопчик" повернувся додому зі своїми батьками, батьком Ентоні Ельфалаком і мамою Келлі.

Поліція заявляє, що вони продовжують розслідування, а деякі старші детективи в поліції Нового Південного Уельсу кажуть, що "є багато речей, які не сходяться, в тому числі заяви про відсутність системи відеоспостереження в сімейному майні". Мама Ей-Джея, Келлі, не стала задавати питання з приводу теорії зникнення її сина.

"Я просто зосередилася на тому, щоб знайти його. Ми знайшли його, він у безпеці. Я щаслива, і я просто хотіла б подякувати поліцію, всю спільноту, всіх, хто думав про Ей Джея і помолилися за нього і мою сім'ю, щоб він благополучно повернувся. я хочу подякувати всім у всьому світі, подякувати всім у всьому світі, велике вам спасибі. Він будинку, я щасливий, ми щасливі, спасибі. ми, безумовно, задоволені тим, як йдуть справи на даний момент. ми продовжимо це розслідування , щоб воно було повністю комфортним, але з нашої точки зору, це просто хороша новина. У нас є трирічний хлопчик, якого, ймовірно, чекали багато людей. НЕ живий, його знайшли і повернули його сім'ї ", — сказала мама хлопчика.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що дочка жертви 11 вересня нарешті почула голос свого батька через 20 років після його смерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини