Головна Новини Суспільство події Магнітні бурі: коли чекати у вересні і як підготуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Магнітні бурі: коли чекати у вересні і як підготуватися

Найсильніше магнітні бурі жителі Землі відчують в кінці місяця

1 вересня 2020, 14:59 comments2150
Поділіться публікацією:

У перший місяць осені про себе дадуть знати сильні магнітні бурі. У жителів Землі ще є час до них підготуватися. Адже відбудуться вони тільки в кінці вересня. Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця.

Магнітні бурі: коли чекати у вересні і як підготуватися

Магнітні бурі в вересні. Фото: pixabay.com

Уже в перші дні вересня нам доведеться мати справу з геомагнітними коливаннями. Але вони будуть невеликими і майже невідчутними. Далі геомагнітна обстановка нормалізується і турбувати мешканців Землі не буде.

А ось в кінці місяця на нас чекає справжній метеоудар. Відразу два потужні спалахи відбудуться один за одним — 24 і 25 вересня. Ось до них фахівці якраз радять підготуватися як слід.

Найбільш уразливими в цей період будуть люди з серцево-судинними захворюваннями. Якщо щось турбує, краще проконсультуватися з лікарем вже зараз. За кілька днів до початку магнітних бур потрібно почати висипатися і правильно харчуватися. Слід відмовитися від жирних продуктів і алкогольних напоїв. Будь-яка перевтома може стати додатковим ударом. Під час сильних геомагнітних коливань краще більше часу проводити на свіжому повітрі та  уникати важкої роботи.

Магнітні бурі: коли чекати у вересні і як підготуватися - фото 2

Після 25 вересня геомагнітне поле прийде в норму, хоча наслідки удару ще й можуть відчуватися протягом декількох наступних днів.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які жири корисні для людини та допоможуть продовжити життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини