Головна Новини Суспільство події Люди з онкологічними захворюваннями зможуть безкоштовно їздити на таксі
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди з онкологічними захворюваннями зможуть безкоштовно їздити на таксі

Зателефонувавши в колл-центр люди зможуть не тільки замовити таксі, а й отримати консультацію лікаря, а також дізнатися, де і як можна отримати необхідні медикаменти

27 жовтня 2020, 18:01 comments1078
Поділіться публікацією:

Починаючи з листопада нинішнього року в Україні почне роботу колл-центр з підтримки людей з онкологічними захворюваннями, а також для їхніх близьких від Фонду "Варто жити". Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Люди з онкологічними захворюваннями зможуть безкоштовно їздити на таксі

Зателефонувавши на гарячу лінію Фонду, онкопацієнти зможуть замовити безкоштовне таксі. У МОЗ зазначають, що в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2, людям з уразливим імунітетом вкрай небезпечно користуватися громадським транспортом.

Люди з онкологічними захворюваннями, а також їх близькі зможуть отримати один з трьох видів допомоги:

- консультації професійного онкопсихолога;
-
відповідь експертів на всі питання, пов'язані з діагнозом: де знайти гроші на лікування, які ліки та послуги може і повинна надавати держава, як знайти "свого" лікаря, які аналізи здавати, тощо;
-
безкоштовне таксі до одного з державних онкоцентрів і назад додому.

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет Міністрів перенаправив 61,5 млн грн з бюджету програми модернізації молекуляно-генетичної діагностики онкозахворювань "Укравтодору", щоб поліпшити стан доріг у Львівській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини