Головна Новини Суспільство події Ляшко показав, як відгуляв 30-річчя випуску з інтернату (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко показав, як відгуляв 30-річчя випуску з інтернату (ФОТО, ВІДЕО)

Екс-нардеп Олег Ляшко поділився архівним фото та спогадами про інтернат, який закінчив 30 років тому

3 липня 2020, 17:14 comments1402
Поділіться публікацією:








Екс-нардеп, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відгуляв 30-ту річницю випуску з інтернату. У неділю, 28 червня, Ляшко приїхав до міста Борзна Чернігівської області на святкування з однокласниками 30-тиріччя випуску з місцевої спеціалізованої школи-інтернату. Кадри зі святкування політик опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Ляшко показав, як відгуляв 30-річчя випуску з інтернату (ФОТО, ВІДЕО)

Крім того, перед зустріччю з колишніми однокласниками Ляшко виклав у мережу своє фото з випускного класу у військовій формі та поділився спогадами про інтернатську їдальню.

Ляшко показав, як відгуляв 30-річчя випуску з інтернату (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

"30 років тому я закінчив школу-інтернат у Борзні. У травні були збори, тому на фото я у військовій формі. Отам, за моєю спиною – їдальня, де готували найсмачніший борщ і котлети. Пам’ятаю, наче вчора було. Як швидко летить час…", – написав лідер Радикальної партії. 

Дорогою до Борзни Ляшко розповів, як склалися долі людей, з якими він сидів за однією партою. Однак не зміг оминути поточну політичну ситуацію в країні та на прикладі випускників свого інтернату спробував довести абсурдність тверджень голови комітету Верховної Ради з соцполітики від "Слуги народу" Галини Третьякової про "дітей низької якості".

"У нас в класі було 36 учнів. Сироти, з бідних сімей чи з сімей алкашів. Але всі стали людьми. Таня Пшенична – лікар, Олег Пугач, Льоша Фесай, Льоша Олексієнко – військові, Оля Кайрот – поетеса, працює у Борзнянській інтернатівській бібліотеці, Іра Будник – вчителька. Але всі вони на старті були "діти низької якості", бо з бідних і багатодітних сімей. Тому коли нас принижують – всю країну принижують, бо у нас 90% дітей у бідних сім’ях народилися", – розповів політик.

Ляшко показав, як відгуляв 30-річчя випуску з інтернату (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Крім того, Ляшко навідався і до своїх шкільних вчителів. Лідер РПЛ виклав у мережу відео, де він слухає співи свого викладача іноземної мови Володимира Чубака у компанії його дружини і вчительки математики Олени Чубак. Син подружжя педагогів Олександр також був однокласником політика.

Далі, традиційно для зустрічі випускників, Ляшко та однокласники влаштували невеличке застілля у Борзнянському кафе "Талісман". Як висловився очільник РПЛ, випускники "подвіжували на терасі" закладу.

Додамо, що одна з присутніх на святкуванні – лікарка Тетяна Пшенична – є не тільки однокласницею політика, а й членом Радикальної партії. Вона теж виклала у соцмережі фотографії з зустрічі випускників.

Ляшко показав, як відгуляв 30-річчя випуску з інтернату (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

"Олеже, дякую за приємні моменти зустрічі, за те, що ти ніколи не цураєшся своїх однокласників! Хай нам заздрять "люди вищого ґатунку", напевно, вони не знають справжньої та щирої дружби, що бере початок зі школи”, – прокоментувала зустріч Тетяна у своєму Facebook.

Окрім цього, про дружбу та першу зустріч в інтернаті з юним Ляшком розповіла інша однокласниця – поетеса Ольга Кайрод.

"Почули, що цікавий хлопець прийшов до нашого класу, і звичайно, пішли знайомитися. Олежка одразу при нашій першій зустрічі показав, який він толерантний і вихований. Зустрів нас, встав, кожну взяв за ручку, поцьомав нас у ручки, привітався, і так ми познайомилися. Він був з дипломатом, краватка на ньому була, не так, як наші хлопці … Траплялося йому десь підробити. Він принесе сумочку цю їжі й роздасть нам в робочій кімнаті. Ніколи він нікуди нічого не ховав. От він був такий, звичайний, простий, справжній друг", – каже пані Ольга.


Зазначається, що місто Борзна Чернігівської області, де розташована спеціалізована школа-інтернат, у якій навчався політик, входить до складу №208 виборчого округу. Тут у 2012 році Ляшко втретє став депутатом і вперше потрапив до Верховної Ради як нардеп-мажоритарник.

Нагадаємо, Мер Чернігова Атрошенко підтримав Ляшка на виборах по 208 округу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини