Головна Новини Суспільство події Представники 1xBet в Україні Цибін Сергій та Родін Олександр продовжують працювати на користь ФСБ та ГРУ РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники 1xBet в Україні Цибін Сергій та Родін Олександр продовжують працювати на користь ФСБ та ГРУ РФ

Сергій Цибін та Олександр Родін, як засновник та керівник ТОВ “Твоя беттингова компанія”, продовжують просувати в Україні інтереси російських спецслужб

17 жовтня 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

ТОВ "Твоя беттингова компанія" продовжує працювати в Україні та збирати персональні дані українців на користь ФСБ та ГРУ РФ на нелегально працюючому сайті 1xbet.com. Як передає портал "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "Прямий".

Представники 1xBet в Україні Цибін Сергій та Родін Олександр продовжують працювати на користь ФСБ та ГРУ РФ

Букмекер 1xBet. Фото: із відкритих джерел

Журналісти зазначають, у розпал війни з Росією, під час якої нещадно обстрілюються українські мирні міста, коли кожен українець намагається зробити свій внесок у перемогу, деякі ділки з українськими паспортами, не соромлячись, продовжують працювати на російську федерацію. Сергій Цибін та Олександр Родін – засновник та керівник ТОВ “Твоя беттингова компанія”, представники в Україні російського бренду 1xBet. Практично на початку повномасштабного вторгнення фашистської РФ ТОВ "Твоя беттингова компанія", очолювана Цибіним і Родіним, отримала ліцензію від КРАЇЛ на роботу в Україні під російським брендом 1xBet.

"Після гучних розслідувань та петиції до Президента України, КРАЇЛ анулювала ліцензію "Твоя беттингова компанія" на роботу під брендом 1xBet, хоча до цього вперто вдавала, що не помічає російського сліду в українській компанії, незважаючи на всі виступи активістів та розслідувачів, які довели , що наявність ліцензії на роботу на ринку азартних ігор України у такої компанії як 1xBet — це питання національної безпеки, проте дотепер Твоя беттингова компанія продовжує існувати, незважаючи на відсутність ліцензії на її основний вид діяльності, більше того, намагається через суд повернути собі анульовані ліцензії За даними сервісу з перевірки контрагентів Youcontrol компанія не перебуває в процесі припинення своєї діяльності На сьогодні "Твоя беттингова компанія" здійснює контроль за роботою зі збору персональних даних через материнський сайт 1xbet.com, який, як і раніше, доступний з України і насамперед пропонує відвідувачеві залишити свій ук номер телефону і платити (або отримувати виграші) у гривнях на карти українських банків", — йдеться у матеріалі.

Представники 1xBet в Україні Цибін Сергій та Родін Олександр продовжують працювати на користь ФСБ та ГРУ РФ - фото 2

ЗМІ підкреслює, очевидно, що подібні завдання були спущені російськими кураторами, і на вирішення цих завдань були виділені істотні кошти, про що свідчить наявний результат у вигляді домену 1xbet.com, що залишився непоміченим і незаблокованим. 1xBet та її московські куратори не шкодують грошей ні на своїх агентів в Україні Цибіна та Родіна, ні на корумпованих представників влади, ні на суди. Схоже, що створена Цибіним та Родіним за вказівкою ФСБ та ГРУ РФ корупційна схема дозволяє контролювати та забезпечувати стабільність процесу збору персональних даних українців на користь спецслужб Росії. Незважаючи на мільйони, які Цибін і Родін витрачають на забезпечення ворога необхідною інформацією, незважаючи на їхню впевненість, що вони зможуть відкупитися від зради України та українців, хочеться вірити, що попри все це колаборанти Цибін та Родін отримають справедливе покарання і компетентні органи не втратять їх із виду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини