Головна Новини Суспільство події Лукашенко в черговий раз не дотримався обіцянки: білоруські війська вторглися в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко в черговий раз не дотримався обіцянки: білоруські війська вторглися в Україну

Білорусь вторглася в Україну

1 березня 2022, 12:26 comments2017
Поділіться публікацією:

Незважаючи на запевнення самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка про те, що білоруські війська не братимуть участі у "військовій операції проти України", військові з Білорусі все ж таки перетнули український кордон і зайшли на територію України в Чернігівській області. Як передає портал "Коментарі", інформацію підтвердив в інтерв'ю "Суспільному" речник регіонального управління сил тероборони "Північ" Віталій Кирилов.

Лукашенко в черговий раз не дотримався обіцянки: білоруські війська вторглися в Україну

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Він заявив, що справді білоруські війська зайшли на територію України з боку Чернігівської області.

Раніше Лукашенко розповів, як йому зателефонував президент РФ Володимир Путін 24 лютого о 5-й ранку і повідомив, що Росія починає військову операцію проти України, заходитимуть війська РФ також з боку Білорусі.

Начебто однією з причин такого рішення є те, що зенітні та ракетні дивізіони ЗСУ були розміщені у безпосередній близькості до білоруського кордону. У Москві вважають, що зенітні та ракетні дивізіони могли запустити свої снаряди територією Білорусі у безпосередньому розташуванні російських військ. За словами Олександра Лукашенка, у Кремлі ухвалили рішення завдати попереджувального удару по важких озброєннях ЗСУ. Олександр Лукашенко вважає, що, якби росіяни не вчинили обстріл території України 24 лютого, то цілком можливо, що ракети з території України прилетіли б до Гомеля та Мозиру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чому героїчний опір української армії російському агресору не зміг вплинути на плани Путіна і той, як і раніше має намір окупувати Україну. Тому російські війська продовжать свій наступ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

1 березня 2022, 15:56

Если это правда, они получат свое.

Олег

1 березня 2022, 12:49

Покрошить в капусту и удобрить украинский чернозём. Суки ебучие,никто живым не уйдёт.

Влад

1 березня 2022, 12:46

БІЛОРУСИ ЗАКІНЧЕНІ ПІДАРИ...!!! ВБЄМО ТА ПОХОРОНЕМО УСІХ ЗАГАРБНИКІВ В УКРАЇНІ...!!!

Агент 007

1 березня 2022, 12:33

Гнида бульбашовская


Новини