Головна Новини Суспільство події Літо прийшло, готуємо курточки – синоптик попередила про похолодання: які регіони це торкнеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Літо прийшло, готуємо курточки – синоптик попередила про похолодання: які регіони це торкнеться

Особливо прохолодно, за даними синоптика, буде найближчої ночі

15 червня 2022, 17:20
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що позаду вже половина червня і літо має радувати теплою погодою, завтрашній день може принести істотне похолодання. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook розповіла відомий український синоптик Наталія Діденко.

Літо прийшло, готуємо курточки – синоптик попередила про похолодання: які регіони це торкнеться

Кіт / фото REUTERS

Синоптик попередила, що суттєве похолодання відчується вже цієї ночі. Так, на термометрах у західних областях температура ледве сягатиме 8-12 градусів. У Карпатах ще холодніше – буде лише 6-8 градусів вище за нуль. Температура вночі буде на рівні 12-16 градусів. Комусь таке похолодання буде навіть у плюс, бо дихати буде вільно.

Наталя Діденко зазначає, що вдень, звичайно ж, пригріє сонечко, і температура піде вгору. Але після прохолодної, як на літо ночі, вдень спеки не буде. За словами синоптика, протягом дня 16 червня, звичайно, потеплішає. Максимальна температура повітря в більшості областей України становитиме 22...27 градусів.                                          

За прогнозом Наталії Діденко, вітер завтра очікується південно-західний, жодних сильних поривів, тихий та помірний.

"Опадів завтра в Україні не передбачається — багато сонця та білих купових хмар хорошої погоди", — каже синоптик. За її даними, лише на Сумщині можливі невеликі дощі.

Нагадаємо, на сьогодні, 15 червня, у п'яти областях України оголосили штормове попередження. За словами синоптиків, очікуються грози, а в окремих районах ще град та шквали.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна мета захопити всю Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини