Головна Новини Суспільство події Літо настає: якою буде погода у четвер, 24 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Літо настає: якою буде погода у четвер, 24 червня

Українцям слід чекати того, що повітря прогріється до 35 градусів

23 червня 2021, 13:56 comments1004
Поділіться публікацією:

Узбережжя іспанських курортів нервово заздрять  температурним умовам України. Судячи з прогнозів вітчизняної синоптикині Наталки Діденко, до країни нарешті прийшло справжнє літо — фахівці обіцяють спеку до +35 градусів.

Літо настає: якою буде погода у четвер, 24 червня

24 червня в Україні буде по-літньому спекотно. Фото із відкритих джерел

Як стверджує Діденко, домінувати в Україні будуть сухі повітряні маси. Це і призведе до того, що дощі відступлять практично по всіх регіонах. Виняток можуть скласти окремі західні та південні області, а також Вінниччина та Житомирщина. Ймовірний і невеликий вечірній дощик 24 червня в Києві.

В цілому ж, за словами синоптика, Україна почне "смажитися" і "паритися", тому що на більшій частині території ртутні стовпчики термометрів впевнене поповзуть до +29...+33 градусів. У деяких областях цей показник збільшиться навіть до 35 градусів тепла.

Цікаво, що в Україні нині встановлюється погода набагато тепліша, ніж в більшості країн Західної Європи.

Погода в столиці практично не буде відрізнятися від інших областей. Температура повітря прогріється до максимальних +34 °С, погода має бути сонячною і без опадів. Як уже згадувалося, невеликий дощ може "налетіти" вже у вечірні години.

До слова, чудова новина для всіх, хто планує відпустку на березі водойм: температура води в річках і море вже досягла комфортних +20...+25 °С.

Дещо свіжіше в Україні стане ближче до вихідних — тоді на погоду в нашій країні почне впливати прихід атмосферного фронту родом із Європи. Тоді українці отримають чергову порцію дощів і невелике зниження температур. Однак на подібне "послаблення" не варто розраховувати жителям Запорізької, Дніпропетровської та більшості східних областей.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який погодний прогноз українці отримали від метеорологів на весь червень.

Також на порталі ви можете прочитати, яким в плані погоди буде літо-2021. Чому фахівці назвали його аномальним, дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини