Головна Новини Суспільство події Літнього тепла не треба чекати: чи зміниться погода в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Літнього тепла не треба чекати: чи зміниться погода в Україні

Діденко повідомила, що температура в день буде триматися в межах +13…+19 градусів

9 травня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

В  українських регіонах  найближчими  днями  особливого потепління  не слід очікувати, температура прогнозується  "помірно комфортна". Такий  прогноз погоди оприлюднила  знаний синоптик Наталка Діденко.

Літнього тепла не треба чекати: чи зміниться погода в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

"Скільки бачить синоптичне око, особливого тепла, тим паче спеки в Україні найближчим часом не передбачається. Так, помірно, так, комфортно, вдень десь в межах +13…+19 градусів, часом десь вискочать градуси за межі +20, але атмосфера швиденько зажене градуси назад, у теперішні межі", — розказала  прогнозистка.

За  словами Діденко, хоч  у південних  регіонах  та на Закарпатті традиційно прогнозуються більші плюси, але переважно  тут  буде свіжа погода.

При цьому, найближчої ночі  в східних, північних та  центральних регіонах країни місцями можливі  навіть  заморозки.

Зокрема, 10-го травня максимальна температура повітря в  нашій країні  триматиметься відмітки  +14…+18 градусів,  на півдні та на Закарпатті +19…+21 градус.

На Україні  все ще присутній  антициклон північно-західного походження, який відганяє  дощі, тому в п'ятницю теж — малохмарно і сонячно. Можливо,   місцями невеликі  дощі  пройдуть  на Сумщині, Чернігівщині та в другій половині дня збільшиться хмарність на Київщині.

В столиці  10-го травня істотних опадів не прогнозується. Вночі  стовпчик термометра показуватиме  +3…+5 градусів, завтра вдень повітря прогріється до +17 градусів.

"У суботу невеликі дощі місцями пройдуть на заході, у центральних областях та на сході, а на Провідну неділю опадів в Україні не передбачається", — завершила  Діденко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що деякі території України можуть піти під воду

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини