Головна Новини Суспільство події Лісники врятували чоловіка від двох найнебезпечніших в світі "монстрів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лісники врятували чоловіка від двох найнебезпечніших в світі "монстрів"

Лісничі в Індії врятували чоловіка від двох ведмедів-губачів, що напали на пастуха в муніципалітеті Куппам, штат Андхра-Прадеш

22 вересня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Лісові спостерігачі в неділю ввечері врятували пастуха, коли на нього напали два ведмеді на околиці лісу в хребті куппе. Про це повідомляє видання The Hindu.

Лісники врятували чоловіка від двох найнебезпечніших в світі "монстрів"

Ведмідь, фото з відкритих джерел

У чоловіка, 46-річного Нараянаппи, були невеликі порізи на шиї і черепі. Його терміново доставили до урядової лікарні в Куппаме і оголосили поза небезпекою.

Згідно з інформацією, група спостерігачів за лісом, слідуючи по сліду диких слонів, почула болісні крики людини зсередини заповідника Кундіна, що примикає до села Педдапартікунта недалеко від Куппама, в 150 км звідси. Коли вони кинулися до місця, вони виявили людину, що відчайдушно намагається вирватися з лап двох ведмедів-губачів. Шалене улюлюкання і світло ліхтарів відігнали ведмедів в зарості.

Офіцер лісового відділу (Читтур-Уест) С. Раві Шанкар сказав: "На щастя, наші спостерігачі були в лісі, щоб стежити за пересуванням стада диких слонів. Якби команда не прибула вчасно, жертва була б смертельно поранена".

"Кажуть, що ведмеді протягом останніх декількох днів злучалися і робили часті набіги на околиці лісу", — сказав він, застерігаючи пастухів не ризикувати заходити в заповідник і не резервувати ліс для вирощування овець і великої рогатої худоби.

Кажуть, що популяція ведмедів зростає в заповіднику Кундіна, що межує з Таміл Наду і Карнатака. У січні цього року ведмідь-лінивець був убитий після того, як потрапив в пастку в районі заповідника. Три роки тому сільський житель був важко поранений і втратив око в результаті нападу ведмедя на Уріньянапалле біля Куппама.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чому зима 2020 року виявилась далекою від температурних традицій .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини