Головна Новини Суспільство події Летимо до Туреччини: новий авіарейс зі Львова
commentss НОВИНИ Всі новини

Летимо до Туреччини: новий авіарейс зі Львова

Аваіакомпанія SkyUp запустить недорогий переліт зі Львова до Стамбула

3 листопада 2020, 15:38
Поділіться публікацією:

Попри епідемію, міжнародне авіасполучення продовжує відновлюватися після періоду заборон. Авіаперевізники прагнуть компенсувати втрати від втрати пасажиропотоку і відкривають нові рейси. Так, український лоукостер SkyUp пропонує полетіти зі Львова до Туреччини. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Летимо до Туреччини: новий авіарейс зі Львова

Так, згідно з інформацією авіаперевізника, новий рейс Львів — Стамбул стартує в зимовому розкладі починаючи з 18 грудня. Рейси за маршрутом між Україною і Туреччиною будуть відбуватися двічі на тиждень — щопонеділка і щоп'ятниці. Тривалість перельоту складе близько години. Злітати в Стамбул з Туреччини коштуватиме 1456 грн, якщо летіти без нічого, без багажу.

Нагадаємо, що українці можуть в'їхати до Туреччини без проведення тесту на коронавірус з 1 липня 2020 року. Щоб Туреччина прийняла туриста з України, він повинен мати при собі закордонний паспорт та поліс медичного страхування, який оплатить лікування від коронавірусу в Туреччині.

Карантин і закриття кордонів державами обмежив багатьох любителів подорожей і завдав суттєвої шкоди авіакомпаніям. Тому мисливці за гострими відчуттями знаходяться в постійних пошуках, а представники авіакомпаній — шукають шляхи поповнення бюджету компаній. Так, в деяких країнах, в т.ч. і в Австралії запустили "фейковий" польоти для тих, хто скучив за відчуттям подорожі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини