Головна Новини Суспільство події 27-річній нареченій поставили діагноз рак за три тижні до весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

27-річній нареченій поставили діагноз рак за три тижні до весілля

Лілі була шокована, дізнавшись, що у неї рак, оскільки у неї не було ніяких симптомів

21 вересня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:

Мешканка англійського міста Лонгтон, графство Стаффордшир, Великобританія, 27-річна Ліенн Ньютон дізналася про смертельно небезпечне захворювання за три тижні до весілля. Про це повідомляє Wales Online.

27-річній нареченій поставили діагноз рак за три тижні до весілля

27-річній нареченій поставили діагноз, фото з відкритих джерел

27-річна дівчина, якій всього за три тижні до весілля сказали, що у неї рак шийки матки, сказала, що "це було схоже на те, що світ перестав обертатися", коли їй поставили діагноз.

Лінн Ньютон, відома як Лілі, каже, що до мазка у неї не було ніяких симптомів. Лілі вийшла заміж за Адама 26 липня, коли вона лікувалася від раку шийки матки.

Лілі з Лонгтон в квітні здала перший мазок і після шести тижнів очікування їй сказали, що у неї ВПЛ (вірус папіломи людини). В наступному місяці їй зробили кольпоскопію, де було підтверджено, що у неї аденокарцинома шийки матки — менш поширений тип раку шийки матки.

"До мазка у мене не було ніяких симптомів, і це мене найбільше шокує. Ні болю, ні кровотечі не було. Я була з мамою, яка прийшла зі мною на прийом. Консультант сказав, що за результатами біопсії це рак. Я спочатку не плакала. Відразу не дійшло. Це слова, які ви не очікуєте почути в 27 років. Я мовчала дві хвилини, перш ніж відреагувати, і моя мама відреагувала першою. неначе світ перестав обертатися. Це була одна з найжахливіших речей, через які мені доводилося проходити", — сказала дівчина.

Шість місяців після складної операції по видаленню шийки матки дівчина відновлюється вдома. Операція називається радикальною трахелектомією і видаленням тазових лімфатичних вузлів.

"Мені пощастило в тому сенсі, що стадія мого раку не поширилася далі шийки матки. Мені видалили шийку матки, і я сподіваюся, що це врятувало мою фертильність. Сподіваюся, завдяки операції, їм все це вдалося. Зараз у мене дуже болить і у мене синяк. Я приймаю багато знеболюючих", — додала вона.

Поки вона одужує вдома, Лілі закликає інших жінок здати мазок мазка — і не відкладати це.

Нещодавно портал "Коментарі" інформував, що в Єгипті молода наречена померла через годину після весілля .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини