Головна Новини Суспільство події 1500 українських біженців мешкають на поромі в Естонії
commentss НОВИНИ Всі новини

1500 українських біженців мешкають на поромі в Естонії

Пором Isabelle став великим гуртожитком для наших дітей та жінок

27 квітня 2022, 21:25
Поділіться публікацією:
Судноплавна компанія Tallink Eesti дала притулок 1500 біженцям з України. Люди живуть на поромі, який постійно стоїть біля причалу в Талліннському порту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Delfi .
Українці, які змушені залишити свої будинки, тікаючи від війни, знайшли притулок на поромі Isabelle в Естонії.
"1500 українських біженців живуть на поромі Isabelle судноплавної компанії Tallink Eesti, що постійно стоїть біля причалу в Талліннському порту. Раніше планувалося, що Isabelle обслуговуватиме маршрут Рига-Стокгольм, проте сьогодні пором став великим гуртожитком для наших дітей і жінок, які втекли від війни. раз дякуємо нашим естонським партнерам! Ви є прикладом доброго сусіда та надійного друга", — йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що голлівудський актор у Польщі готує борщ для біженців із України. Україну у війні проти Російської Федерації підтримує безліч країн та всесвітньо відомих людей. Деякі з них стали волонтерами та вирішили допомагати нашим громадянам. Так зробив і 54-річний голлівудський актор Лев Шрайбер, який має українське походження. Зірка "Людей ікс" повідомив на своїй сторінці в Instagram, що знаходиться на українсько-польському кордоні та допомагає біженцям. Він приєднався до зіркової команди кухарів World Central Kitchen і тепер готує їжу для наших громадян, які змушені залишити свої будинки. Вже з першого дня Шрайбер пощастило готувати справжній український борщ. Він особливо цьому радий, адже має українське коріння по материнській лінії (його дідусь був емігрантом з України).

1500 українських біженців мешкають на поромі в Естонії

На поромі проживає 1500 біженців (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини