Головна Новини Суспільство події 15-річна поранена дівчина вивезла травмованих людей з Попасної
commentss НОВИНИ Всі новини

15-річна поранена дівчина вивезла травмованих людей з Попасної

З Попасної люди евакуювалися та потрапили під обстріли

6 травня 2022, 12:20
Поділіться публікацією:








Дівчина Єлизавета кермувала автівкою під обстрілами та по замінованій місцевості. Завдяки її героїзму було врятовано чотирьох людей, що евакуювалися з пекла міста, яке розстрілюють окупанти. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

15-річна поранена дівчина вивезла травмованих людей з Попасної

Зруйновані будинки, фото Телеграм Луганська ОВА

На автомобілі їхало п'ять людей, прямували українці до Бахмута. Коли авто потрапило під обстріл, водія та ще одного чоловіка травмувало уламками снаряду. В авто були ще чоловік та жінка. За кермо сіла 15-річна дівчина, щоб продовжити рятівний шлях.

За її словами, у поранених важкі травми, щоб вони не втрачали багато крові, було вирішено, що поведе авто хтось інший. Однак на шляху авто ще раз обстріляли окупанти та поранення отримала й водійка.

Дівчина розповіла, що вся дорога була вкрита мінами, що розташовані в шаховому порядку, тож довелося об'їжджати кожну з них. Авто проїхало близько 30 кілометрів, поки люди дісталися до територій, де їм надали медичну допомогу. Дівчину госпіталізували з пораненнями ніг. Інших пасажирів з ранами від уламків.

"В нас там лежали міни в шаховому порядку, проїхати неможливо було, але я якось проїхала там машиною. Далі там труп жінки лежав і стовп, я це теж проїхала і потім поворот праворуч і нас обстріляли мені ноги. Я нічого не могла зробити, машина заглохла. Ледве завела її, але машина потім все одно заглохла через те, що акумулятор прострелила куля. Мені це не легко далося, було дуже боляче, але все ж таки, хоча б якось. Я ж не кинула б їх під обстрілами", — говорить дівчина. 

Поранених вже доправили через залізницю до Львова. Всього привезли 15 осіб з Бахмута, серед них двоє дітей. Сюжет про поранених зняли журналісти Медіа-хабу "Твоє місто".

Як повідомляв портал "Коментарі", на сході окупанти намагаються вчинити хімічну аварію на заводі "Азот".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/luhanskaVTSA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини