Головна Новини Суспільство події 32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ

З 15 по 21 січня в «Прозорро» опубліковано результати 94 тис. закупівель на загальну суму 32,33 млрд. грн.

25 січня 2022, 03:30
Поділіться публікацією:

32,33 млрд. минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування. З 15 по 21 січня у "Прозорро" опубліковано результати 94 тис. закупівель на загальну суму 32,33 млрд грн. Таблиця топ-10 підрядів нижче.

32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ

Дорога - фото з відкритих джерел

На асфальтування доріг провели тендери на 11,48 млрд грн, це 36% закупівель по всій Україні (зокрема у структурі Укравтодору 10,55 млрд грн, місцеві органи влади 0,93 млрд грн).

32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ - фото 2

32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ - фото 3

32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ - фото 4

32,33 млрд минулого тижня: Україна на порозі війни провела третину всіх тендерів на асфальтування - ЗМІ - фото 5

Нагадаємо, 24 січня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що розвідувальні дані про російське вторгнення в Україну похмурі, але не неминучі. За словами Джонсона, справді британські розвідники мають "похмурі" дані щодо планів Росії щодо вторгнення в нашу країну, проте його не можна вважати "неминучим". Він додав, що "вторгнення ще можна уникнути", якщо "переможе здоровий глузд". Борис Джонсон вважає, що можливе російське вторгнення стане "новою Чечнею" для Російської Федерації. Британський прем'єр зазначив, що сьогодні обговорюватиме це питання з іншими європейськими лідерами. "Нам необхідно передати послання про те, що для Росії вторгнення в Україну буде болісною, насильницькою та кривавою кампанією. Також дуже

Раніше портал "Коментарі" поінформував, що таліби говорять із колективним Заходом і яка доля може чекати на Афганістан. У норвезькому Осло розпочалися переговори з талібами щодо ситуації в країні. У центрі переговорів – гуманітарна допомога афганському народові. Сайт "Коментарі" писав, що українці розповіли, що державі потрібно робити із тоннами зброї, наданими іншими країнами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини