Головна Новини Суспільство події 107-річна жінка поділилася простим секретом довголіття, доступним кожному
commentss НОВИНИ Всі новини

107-річна жінка поділилася простим секретом довголіття, доступним кожному

107-річна Елсі Скін з Шотландії пояснила своє довголіття важкою працею

29 вересня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Самою найстаршою жительці на північному сході в Шотландії виповнюється 107 років. Про це повідомляє газета The Press and Journal.

107-річна жінка поділилася простим секретом довголіття, доступним кожному

107-річна жінка назвала секрет довголіття, фото з відкритих джерел

Елсі Скін народилася в будинку біля колодязя Святої Марії в Абойн 28 вересня 1914 року, всього через два тижні після того, як у Великобританії почалася Перша світова війна.

Коли у Скін попросили назвати секрет її довголіття, вона пояснила, що справа в тяжкій праці. Велика частина її життя була пов'язана з сільським господарством. Крім того, жінка займалася розведенням собак різних порід, зокрема, пуделів і вест-хайленд-тер'єрів.

Дочка Бетті Нікол сказала, що місіс Скін присвятила своє життя турботі про інших — по-перше, залишивши Академію Абойн всього в 13 років, щоб доглядати за своєю хворою мамою.

"Вона сама вискребают сковороду. Я завжди пам'ятаю, як моя мама робила котлети — вона ділила їх між нами — вона була чудовою. Її мати захворіла, і їй довелося кинути школу в 13 з половиною років, щоб доглядати за нею — вона працювала в перукарні, перш ніж вийти заміж ", — сказала місіс Ніколь, згадуючи свої молоді роки, коли її мати готувала їй і її дев'яти іншим братам і сестрам гарячу сковороду з котлетами.

Вона познайомилася з майбутнім чоловіком Джоком на танцях. Пара одружилася 10 лютого 1934 року і народила 10 дітей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому полягає секрет довголіття японців. Ні для кого не секрет, що міцне здоров'я японців може для багатьох послужити хорошим прикладом. Секрет їх довголіття досить простий: їсти корисну їжу і регулярно займатися фізичними навантаженнями. Оскільки це морська країна, в щоденному раціоні довгожителів багато риби і морепродуктів. Вживання всіляких їх видів, а також водоростей стало для японців чимось абсолютно буденним. Як ми знаємо, в рибі міститься багато жирних кислот Омега-3, йоду і фосфору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини