Головна Новини Суспільство події 30-річчя незалежності України: яку програму Зеленський готує на свято
commentss НОВИНИ Всі новини

30-річчя незалежності України: яку програму Зеленський готує на свято

Вперше за кілька років до параду на День незалежності буде залучена військова техніка

3 лютого 2021, 09:56 comments1447
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський анонсував частину святкової програми, яку планують підготувати до 30-річчя незалежності України. Про це повідомляється на сайті Президента.

30-річчя незалежності України: яку програму Зеленський готує на свято

Зеленський розповів, як буде проходити День незалежності України - фото6 з відкритих джерел

В ході наради, Зеленський разом з представниками влади визначилися з тим, в якому форматі буде проходити святкування. Президент зазначив, що всі заходи повинні не тільки фокусуватися на історії, а й показати напрямки розвитку майбутнього України.

Так, в День незалежності, 24 серпня, відбудеться парад, на якому з'явиться військова техніка. Увечері відбудеться святковий концерт. Також Зеленський зазначив, що в цей знаменний день в Україні приїдуть партнери та друзі нашої країни — лідери інших держав.

Президент підкреслив, що 2021-й -  рік видатних дат в історії країни. Це пов'язано з тим, що саме в цьому році буде 35-а річниця катастрофи на Чорнобильській АЕС, 150-річчя Лесі Українки, 80-а річниця Бабиного Яру, а також 25-річчя Конституції України та, звичайно ж, 30-річний ювілей незалежності нашої країни.

Святкування Дня незалежності, на думку гаранта, має бути особливим в цьому році. В честь цього кожне міністерство презентує проєкт, пов'язаний зі своєю галуззю, який посприяє в подальшому розвитку України. У день народження країни також пройдуть заходи, присвячені зміцненню міждержавних відносин і розвитку культурної дипломатії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Зеленський заблокував телеканали, що належать Віктору Медведчуку, а також про те, що стало відомо, що робив Зеленський під час анексії Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини