Головна Новини Суспільство події 8-річна блогер Міла Маханець повернулася до 13-річного Паші Пая
commentss НОВИНИ Всі новини

8-річна блогер Міла Маханець повернулася до 13-річного Паші Пая

Роман 8-річної Міли Маханець і 13-річного Паші Пая обурила громадськість

12 травня 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

Скандальна історія з 8-річною дитиною-блогером Мілою Маханець і її бойфрендом 13-річним Павлом Паєм отримала своє продовження. Після двомісячного розставання хлопці знову разом. Про це Паша Пай повідомив у своєму інстаграмі.

8-річна блогер Міла Маханець повернулася до 13-річного Паші Пая

Міла Маханец і Паша Пай (фото з відкритих джерел)

"Мрія №1 виконана", — написав Павло.

Він додав, що мрією була зустріч з Міланою і прикріпив фотографію, де вони з Мілою позують разом на тлі фонтану.

8-річна блогер Міла Маханець повернулася до 13-річного Паші Пая - фото 2

Також на сторінці у своїй соціальній мережі виклала фото і 8-річна Міла Маханець.

"Ми не бачилися менш ніж два місяці, а мені здалося, що пройшла вічність. Паша подарував мені цього ведмедика", — написала Міла.

Роман 8-річної Міли Маханець і 13-річного Паші паю обурив громадськість, під їх постами в соціальній мережі багато написали обурення щодо роману дівчинки і підлітка.

Як повідомляли раніше Британський блогер Колін Ферз створив прототип легендарної машини Джеймса Бонда. Репліка максимально схожа на оригінальний варіант із серії популярних фільмів. Автомобіль був створений спеціально для шоу. Блогер поставив собі умову, яке успішно витримав, — витратити на створення машини не більше 7000 фунтів. Основою машини Джеймса Бонда став BMW Z3. До неї було додано ще одне колесо, яке за сценарієм може піднімати і обертати автомобіль. У самій кінострічці головний герой використовував його для прицілювання під час їзди. Крім того, блогер вмонтував в підкрилки розбризкувачі машинної оливи. Для повної подібності та реалістичності в задній бампер було додано зброю.

Завершальною нотою стала "камуфляжна система", яка розпорошує дим в салоні і приховує особу водія від сторонніх очей. Однак є один значний мінус такої системи — сам він теж не зможе нічого розгледіти. Колін Ферз не забув і про вогнемет, вбудованому прямо в машину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини